Dagens MÅSTE... (uppdatering) Morgondagens MÅSTE

När man är upptagen med saker hela tiden så blir det ju lätt att man måste prioritera. Nu hinner jag oftast bara äta och knappt sova mellan allt. I dag jobbar jag bara mellan kl 9-16, haha saker ändras snabbt, jag hinner inte ens skriva klart ett inlägg. Älskling jobbar till 22 så jag gör det samma istället. Jag får ta min mys- fixar dag i helgen mellan att leka med barnen, städa eller laga mat... Det ska nog gå! ;)

Det som jag måste fixa är i alla fall;

- Måla naglarna och fixa dem, ASAP! + fossingarna.
- Maraton epillera "wohooo jippi" (NOT)
- Sola
- Göra inpackning
- Skriva ner ändrade jobbtider.
- Boka en frisörtid
- Synkronisera alla mina IOS enheter (ipad, iphone) + datorerna (macbook + Imac)

Ja, inget har sagt att livet är lätt! ;D

Snart är det fredag och då kommer tjejorna igen, sen gästas vi av "farmor i Norge"! :) Så denna helg kommer att bli underbar. Ska se till att farmor får minst 10 pärlplattor, hehe. :P Sen ska vi nog hinne beta av några av filmerna som jag hyrde (innan de måste tillbaka igen) *haha*. En grym helg väntar som sagt.

Och tack till alla er fina människor som på ett eller annat sätt hör av er och kommenterar och säger fina saker! Det värmer verkligen och jag är så stolta över er alla på ett eller ett annat sätt! :) Ni kommer att lyckas med allt ni vill just nu, för ni är så himla härliga och positiva mäniskor och ni är så fina; Patricia, Andriana, Jasmin, Bellen, Ems, Amanda...

Det är bara att köra på! NI ÄR AWSOOOOME! <3 <3 <3
Ha en underbar dag alla fina ni!  :)

//LAndriana

<3

Inger

Gläder mig till alla pärlplattor :)
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR