I you don't like where you are, when change it... You are not a tree....

I dag ska jag ta en lugn dag och bara lyssna på mig själv. Jag ska tvätta och fixa lite här hemma och sen ska jag iväg på lite små ärenden. Jag ska posta lite paket, lämna tillbaka böcker på bibblan, gymma och skicka iväg lite papper. Idag är det egentligen fotbollstäning men jag vet inte hur jag ska göra. Just precis idag så vill jag säga att jag inte kommer och gå och träna med det andra laget, så less är jag på det hela just nu. Jag ser INGET roligt med att träna fotboll längre... tyvärr, men sant. Så antingen så går jag dit eller skickar ett mess om att jag lägger ner. Nu är det mer som att jag tränar för tränarens skull. Inte för min eller lagspelarnas.
Kroppen är inte helt okej än känner jag, blir mått i vågor liksom. Därför så kommer jag att ta det lungt idag och känna efter. Jag har ett möte att förbereda mig för i morgon och jobb. Så det blir full rulle från är jag vaknar mer eller mindre.

Nu ska jag göra mig i ordning, packa väskan med allt jag behöver, åka till Clarion och lämna älsklings telefon och nycklar, portapaket och träna. Jag kanske kör på medis idag? :)
Ha en underbar dag alla! <3
//LNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR