På väg hem.....

Nu sitter jag pendeln hem, det är så skönt med ipaden. Jag kan hålla koll på mitt liv utan att behöva kånka med datorn, bästa. På tal om dator, jag måste typ köpa en ny. Den MacBook som jag har nu väger alldeles för mycket tycker jag! Sen vill jag ha en snabbare processor och större ram-minnen... Jag vill ha en MacBook air 13", en 11" är alldeles för pluttig.
 
Idag på lunchen så gick jag och satte in pengar, skönt att ha det gjort också. Ska ta och betala lite räkningar när jag kommer hem så slipper jag att tänka på det sen.
 
Nu innan jag tog tåget hem så gick jag och hyrde lite filmer. Det blev 6 stycken i alla fall, så ikväll är det obligatoriskt filmmys! ;) kul att de hade lite nya filmer, oftast så har vi ju sett allt redan...
 
Idag har jag haft en fixar dag på jobbet mellan alla samtal. Jag har rensat i skåpen så att rätt faktura papper ligger med rätt bolag, och det är ju 3 stycken så det kan lätt bli lite rörigt om man inte håller ordning. Jag har fått in och avslutat en massa fakturor, så imorgon är det lite mindre jobb.
 
Jag har även fått ett definitivt svar jag om ett jobb. Så på onsdag nästa vecka så kommer jag att jobba på Dinsko. Kul att göra något nytt man inte gjort innan! :) sen är ju koncernen jättestor så det finns ju alla möjligheter om man vill!  Där kommer jag att jobba som mest när bolaget stänger ner för sommaren i juli och augusti. Sen har vi ju våra underbara resor i augusti med barnen, så det är mycket kul att se fram emot! :)
 
Puss och kram nu är jag strax hemma!
 
Ska slänga in en tvätt och gå och träna axlar, bröst, triceps och mage.
<3 <3