....

Hello everyone! <3
Hoppas att ni har haft en lika superduper helg som jag har haft! ^^
 
I fredags var jag hemma kl 16 efter jobbet, plockade lite och gick och handlade. Hjärtis kom hem med mina små älsklingar vid 17 och då var typ maten färdig, tacos!! :D Efter det så blev det mys med film och popcorn med hela familjen!
 
På mornarna har vi haft sovmorgon och brakfrukost följt av kalas, lek och bus på stan.
Jag har även hunnit att bränna av lite jobbtimmar, sweet. ;)
 
I dag så tog vi en tripp till Farsta c när babe och elin kom tillbaka från tandläkarn, japp för hunnit slå ut framtänder har vi också hunnit med, tur att det finns super-braigt superlim för tänder också!
Det blev en jättemysig eftermiddag. Vi började med lite lunch i magen följt av shopping. Vi kollade på lite skor till dem som ska inhandlas inom kort och jag köpte en ny onepiece till elin.
 
Vi kollade även på resväskor inför sommarens äventyr och sen kom vi fram till vår slutliga destination; Panduro! Jag gick runt med tjejorna och visade dem allt och vad man kunde göra med det. Det blev 2 diadem och diamanter till, dessa blev utan att ljuga sååå mycket snyggare än de man kan köpa i butikerna. Sen köpte vi 16.000 pärlor och nya plattor, de har suttit med detta sen vi kom hem igen tills det var dags för middag.
 
Kram kram på er alla fina människor! <3
 
 
//L