The best revenge of all: happiness. Nothing drives people crazier than seeing someone have a good fucking life....

Det är så fruuuuuuuktansvärt intressant hur vissa människor kan vara så otrooooligt bittra. De är fasiken bittra på sitt egna liv, andras liv, andra människor... Hur rymmer så mycket bitterhet i en sån liten kort kropp. Men men, alla kan inte leva ett bra liv och vara tacksam.
 
I dag har jag prommenerat till Nissi Beach och tillbaka, bilder på standen kommer imorgon då min PW går dit igen. Jag älskar verkligen värmen, när det brääääns och allt är klibbigt! ;D
 
I dag var hela familjen på nissi i alla fall, barnen var heeelt imponerade av det fina havet och den fina standen! :O
Vi har samlat fina cypern stenar i vågorna, byggt sandslott, klättrat på klippor, gått långt ut och kollat på nya ställen, och solat.
 
Nu är vi färdig solade för dagen, vi ska snart chilla lite när alla duschat klart, sen ska vi ut och äta nått mysigt tillsammans! :) I morgon blir det mer bus, kanske en utflykt till Fig tree bay och en överrraskning?... ;)
 
Vill passa på att tacka för den fina kommentaren från en läsare!, tack. Nu blir det gymmet innan middagen! 
 
Puss och kraaaaaam <3
 
Här är den första stranden som jag går förbi innan den stora riktigt fina standen. Denna är tagen uppe från klipporna i Sandy bay, "standen" är alltså det ljuste längst bort vid standkanten.
 
 
 
 
 
 
//LNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR