My Dermalogica-family...<3

För ett tag sen så började jag med Dermalogicas hudvårdsserie.Jag älskar hudvårdsproduker och testa på nya saker och krämer. Alla dessa produkter är jag i alla fall sjukt nöjd med! De gör verkligen rent på djupet i en tvätt, de kliar inte och man blir sjukt len efteråt. Fuktighetskrämen sjunker in på en gång och huden lämnas mjuk och fräsch, ingen fet eller stramande känsla. Det enda som man kanske hade kunnat önska sig är en lite mer spännande doft på produkterna, det gör sjukt mycket det också... Men bortsett från det så är jag jätte jätte nöjd!
 
 
Från höger;
Special Cleansing gel: 519 kr
Daily microfoliant: 589 kr
Skin Hydration masque: 419 kr
Active moist: 419 kr
Gentle cream exfoliant: 449 kr
Multiactive toner: 169 kr
Skin Hydrating booster: 749 kr
 
Jag tycker att det är viktigt att man tar hand om sig själv och framför allt, investerar i sig själv. Mår inte du bra och om inte du trivs med dig själv så blir inget bra, allt börjar med dig... Glöm inte det... ;)
 
 
TIPS: Om du ska byta en hudvårdsserie, byt inte tvärt från en dag till en annan. Börja med att byta ut produkterna succesivt och låt huden få en invänjning på ca 2 veckor. En tumregel kan vara att börja var tredje dag med dina nya produkter och veckan efter varannan dag och därefter varje dag.
 
 
Det tar ca 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och innan du ser en tydlig förbättring. Initialt kan uppleva en försämring av huden i form av torrhet och plitor, pluppar och finnar kan blomma upp. Detta är en del av utrensningsprocessen som sker i början och är helt normalt. Dock skall man aldrig uppleva bestående obehag på huden. Då är det bättre att sluta använda produkterna och ta kontakt med en hudterapeut.
 
 
De flesta av mina produkter som inte är köpa i ett varuhus eller i en fysiskbutik kommer här ifrån! :)
Skin city: De har allt inom hudvård
Eleven: De säljer allt inom skönhet. Smink, parfymer, hårvård, nagellack och redskap m.m.
Parfym.se: De säljer de flesta av mina favorit parfymer. Oftast till lägre priser än andra butiker. De har även en hämt-butik i solna.
Banger-head: De har lite allt möjligt inom skönhet.
Lyko: Här köper jag alltid mina märkes shampoon och hårvårdsprodukter.
 
 
Har någon av er handlat hos dessa? Vilka andra ställen handlar ni hos? :)