My life, My choises, My mistakes, my lessons, not your business.....

God morgon alla glada, idag vaknade jag kl 05 och tänkte gå ut och gå. Men med tanke på att det är söndag och jag är ledig så tvingade jag mig själv att somna om några timmar till. 
 
Nu har jag ätit frukost, det tog lite längre tid då jag och skafferiet inte kom överrens. JFår nämligen inte upp det ( hatar gamla lägenheter) vad fasiken är problemet att bara ha en vanlig lucka med dämpning? 
 
Uag vet inte om det var ett försök för att hindra mig från att tröstäta och baka nu medans jag är själv. Som tur är så har vi alla våra saker från skafferiet i gamla lägenheten i en kartong här på golvet, så jag fick min tesked socker. WINNING! Mohahaha! 
 
Efter som att både jag och Natta spenderade kvällen till att dansa soldansen på varsitt håll så bjuder vi nu därför på strålande sol, varsågoda! 
 
Dagen idag kommer att läggas upp som följande. Nu gå ut med doggen och måla lägenheten, ringa Natta och sola/gå ut på PW ( vi kanske solar först... Och sen proMenixar vi lagom tills haglet kommer).
 
Sen kommer hjärtis hem, då blir det pusskalas! Har saknar honom sååååå! Mitt älskade hjärta! Gud vad jag älskar dig! Det som får tiden att gå är tanken av din muskliga och brunbrända kropp i ett soligt Cypern! Snaaaaart snaart är det dags 1 vecka och 5 dagar kvaaaar! 
 
Bejb ska även få hjälpa mig med att tömma förrådet en näst sista gång. För jag har nämligen fått hans studiobord sålt och de kommer ikväll, nice! Nu är det inte mycket kvar i förrådet som ska upp. Så blir det ju när man köper nytt av allt! ;)
 
Nej, nu är det dags att sätta fart! Jag tänker ha målat klart lägenheten tills kl 13.
 
Kraaaaam kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR