Hallojj!

Ja, jag lever. Det är bara lite mycket nu. ;D Vi har i alla fall kommit långt med bygget på dessa 5 dagar. Vi har jämnat lägenheten med marken, rivit ALLA väggar utom badrummet i mitten, men det kommver vi att bygga in med nya väggar då det också ska göras om inom en snar framtid. Så för att vårt sprojlans kök inte ska ramla i golvet pga de otroligt dåliga väggarna så bygger vi nya.
 
Här har ni lite bilder...
 
 
Här är kortet taget från vårt rum in i det som ska bli Ellas rum. Nu har det dock hunnit bli en vägg där, det går snabbt! ;D
 
 
Kort taget på långa korridoren i hallen, här ser vi vårt rum, Ellas rum och stora badrummet.
 
 
Här har vi lill-micke och det som ska bli köket. På denna länga blir det studio/barnrum, kök och sen matsal längst bort och sen kommer vardagsrummet där runt hörnet. :)
 
 
Nu är vi "runt hörnet", detta är då vardagsrummet och där längst bort har vi Elins sovrum.
 
 
 
Elins rum, detta må se litet ut men det är det INTE. Rummet är kanske 3,5 x 5 meter.
 
 
Bild tagen från vardagsrummet, här ser vi hallen samt ellas rum.
 
 
Här är det som ska bli förråd. Här inne kommer vi även att ha en frysbox, och tvättsortering.
 
 
Detta kommer att bli studio/barnrum. Det kommer att sättas upp en vägg där spisen står typ.
 
Hittills så är som sagt alla väggar borta, det blev en container på 4 ton, töver det så har killarna slängt 4 ton till. Så8 ton är borta, jag har rivit alla tapeter och golv ner till grunden, gles är satt på alla ledder i typ hela lägenheten och igår så har vi byggt stommarna för 3 nya väggar som skapar rummen. Så det är såhär det ser ut just nu i alla fall. Kul att se vad som har hänt på en vecka till. :)
 
Det ska vi fortsätta med idag och sen ska vi sätta gips och träskivor (OSB). Sen ska det spackas och bredspacklas överallt, el ska dras och dosor ska kopplas in och sen börjar det bli färdigt! Vi har satt ett mål för nästa fredag kl 16 så det ska bli kul att se hur långt man hinner. Vi har ju gjort allt detta på 4 dagar så varför inte??
 
Jag har nu städat lite hemma, väntar på att lillen (lill-micke, robins kompis) ska vakna och komma över hit så vi kan köra på igen. Om inte han kommer och robin vaknar snart så drar jag fan själv! ;D
 
Kram kram så länge, snart blir bloggen som vanligt igen....
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR