Mitt nya liv...

...i byggbyxor. Jepp, det är det jag kommer att byta om varje dag efter jobbet tills det är klart! Fast jag älskar mitt jobb så vill jag hem direkt och fortsätta. I går tog jag bort tapet, men det är ju såå mycket! men nu har jag fått upp snittsen på det så nu kommer det att gå jättefort! :D

Beroende på hur mycket killarna fått gjort i dag så kommer kan kunna börja bredspackla Ellas rum. Jag vet att vi inte kommer hinna med ALLT tills om 10 dagar men jag ska köra på i mitt snabbaste tempo och ha det som mål. Prio för mig är barnens rum. Det SKA vara klart! 

Nu är jag typ fullbokad varje dag tills vi flyttar den 30:e juni. Men veckan direkt efter så är jag typ ledig hela veckan och då kommer vi att kunna ta igen resten. Så det löser sig! .. :D Jag ska försöka att ta en massa bilder också, det är kul att kolla tillbaka sen och se vad man har åstakommit.

Det tokiga med allt detta är att vi ska hinna flytta också, haha! Om jag ändå kunde klona mig själv...
Jag har suttit nu på min rast och kollat efter inpiration för allt möjligt, kollat på filmer om byggprojekt samt kollat material till lite saker vi ska göra. Det ska bli jätte spännande att komma hem och se nu hur mycket de har hunnit. För idag vill jag göra jättemycket! Idag ska jag bli klar med Ellas rum och hallen! 

Detta är det finaste som finns, en ren, tom, fin, bredspacklad vägg. Detta i kombination med vit färg är det mest psykiskt tillfredställande jag vet... :)

Jag är trots allt uppvuxen i en målarfamilj! ;)Snart så, jag ska bara ge lite extra idag! ;D


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR