Tröttis...

I dag var det ännu en ledig dag, jag klev upp runt halv 9 efter några timmars sömn. Jag och lade mig efter 03 igår, dumt beslut. Jag kom iväg efter mycket om och men tillslut så nu är pass och leg på väg. Trots omständigheterna så ser jag typ ut som människa på bilden också, otroligt. Jag fixade även medgivande papper till barnens pass som de ska ha här hos oss. Så nu ska bara deras mamma skriva under sen får barnen nya pass. 
 
Det är fan helt otroligt det där. Jag FRÅGADE robin om deras pass är okej, för även om deras mamma säger att de är det så ville jag att han ska SE att de är det och att de gäller, för jag tänker FAN inte stå fär dagen innan avresa och göra en otrevligt upptäckt. Efter att ha fått höra att passen är okej så kom det ju nu fram efter mms från barnens mor. Jo, juste barnen som är 4 och 7 år gamla är spädisar typ på sina bilder... En liiiiiten detalj bara..
 
Tur att det upptäcktes i alla fall, så nu tänker jag fixa nya pass till båda barnen så kan man släppa det ett tag i alla fall.
 
I dag har jag varit i lägenheten igen, fick dock inte så mycket gjort som jag ville. Men jag har spacklat om vårt sovrum och slipat heeeela rummet. Taket, väggarna, TOTTI! Under tiden som jag väntade på att få göra pass så lade jag upp barnens säng, låda, madrasser samt vårt soffbord. En timme senare så var allt sålt. Fan vad skönt! Det innebär mer pengar till att köpa fina saker till barnens rum samt att vi får ännu mindre att flytta på söndag! :)
 
Medans jag inte kunde bygga så har jag alltså sålt och monterat ner möbler samt lagat lunch till mig och lillen (lill-micke), men i morgon så ska jag ösa på från kl 08, rummet ska faaaan vara målat i morgon, PUNKT!
 
Det innebär att efter att det är målat så kan spottarna fällas in, garderobsstommarna kan monteras och golvet och listerna kan läggas och sen ska bara dörren in och sen är det där rummet KLART... bara 4 till då.. haha! ;D
 
Nu efter bygget så har jag mest packat faktiskt, jag har haft grisen (hunden) här så jag har pussat på henne och packat ner. Jag gillar att mitt system fungerar! Jag har kommit på att jag hatar att packa saker, jag flyr och glömme bort att jag packar. Så jag har skrivit klart alla lappar som ska sitta på kartongerna där det står vart kartongen ska samt vad den innehåller. Alla dessa lappar har jag samlat ihop och sen så tar jag bara en lapp utan att titta på den innan och det som det står på lappen, det packar jag ner. 
 
Hittills så har det gått jättebra! Till och med badrummet blev nerpackat och storstädat och då blev det inte ens jobbigt :) Awsooome! Tyvärr så vet jag att den jobbigaste lappen är kvar, och det är köket. Det är väl heller inte jobbigt egentligen, det är bara skiiiit tråkigt. 
 
Nyss så städade jag även babys studio och packade ner allt. Ska fota möblerna i morgon och lägga upp en annons. Bättre att det ligger där och skräpar! ;D Sen finns det inte så mycket kvar att sälja. Jag vill bli av med de "äckliga" stolarna som står i vårat kök (de kommer ifrån någon annans tidigare liv.....), vårt ekbord vill jag också sälja men vi ska nog fixa till det och olja in det innan, soffar kommer också att ryka inom kort, kanske sängen om vi väljer att minska storleken på den. That's it! Nya möbler har jag redan hittat så det är bara att köpa nytt. Vardagsrummet, köket, barnens rum och hallen är planerade och klara. :)
 
Nu ska jag och Dina gå och lägga oss så vi orkar med morgondagen. Jag har lite paket som jag skulle behöva hämta ut också. De innehåller saker till barnens rum! :) myyys pyyys!
 
Nu är det bara 2 dagar kvar! Sen är det ett nytt liv som gäller! Spännande! ;)
 
Kram och god natt! <3
//LNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR