Vilka kosttillskott som jag använder mig mest av...

 


One Whey® Produktegenskaper

Hög proteinhalt
Underbar smak
Låg halt laktos
Tillsatta enzym för förbättrat upptag
Tillsatt leucin, glutamin och taurin
Aspartamfri
Över 10 gram EAA*
Över 5 gram BCAA*


POWER Valencia Orange innehåller koffein & synefrin som ger dig maximalt med energi, uthållighet och fokus för att du ska kunna prestera på topp under hela passet.
 
7500 mg Essentiella aminosyror (EAA)*som i studier har visats ge en ökning av proteinsyntesen med upp till 350% vilket både maximerar muskeluppbyggnad och minimerar muskelnedbrytning i samband med träning.

 

7500 mg Arginin alfa-ketoglutarat (AAKG)*som är en mer potent form av aminosyran arginin. AAKG vidgar blodkärlen och stimulerar blodflödet till muskler vilket resulterar i ökat pump, muskeluppbyggnad samt återhämtning.

5000 mg Kre-Alkalyn®* som är en patenterad version av kreatinmonohydrat med en tillsatt bas som normaliserar pH-värdet hos kreatinet. Resultatet är ett mer lättupptagligt kreatin som ger dig ökad styrka, uthållighet och muskeltillväxt men utan de annars ibland förekommande magproblemen.

3300 mg Beta-Alanin* som ökar din förmåga att träna hårdare och längre vid höga belastningar genom att förhindra den försurning som uppstår i musklerna vid träning. Studier på denna aminosyra har visat att uthålligheten ökar med i snitt 11-13% vid regelbundet intag.

300 mg Koffein + 30 mg Synefrin som i studier visats öka energinivåerna, fokus och intensifiera den mentala skärpan. Dessa stimulanter hjälper dig att bibehålla energinivåerna och fokus under pass.

125 mg Peak-ATP®* som i flertalet studier har visat öka tillförseln av näring och syre till musklerna vilket resulterar i ökad prestationsförmåga, styrka och återhämtning. Peak-ATP® hjälper även till att forsla bort oönskade biprodukter och gynnar muskeltillväxten.

5 mg Bioperine®* har i studier visats påskynda upptaget av aminosyror, vitaminer, mineraler m.m. och är därför tillsatt till Power för maximal effekt av de övriga komponenterna.Myo-D ger dig:

 

  • Mindre underhudsfett
  • Ökad kvalitativ muskelmassa
  • Minskar inflammationer i muskler & leder
  • Stimulerar proteinsyntes
HEAT Produktegenskaper

+ Fettförbrännande
+ Hungersdämpande
+ Prestationshöjande
Motverkar trötthet
+ Naturligt vätskedrivande
+ Skyddar mot fria radikaler
+ Förhindrar muskelnedbrytning
+ Ökar syreupptagningsförmågan
Innehåller äkta GarCitrin® & Bioperine®


Utöver detta så har jag swebars, och mina nya produkter som jag nu ska pröva :)

Fråga gärna om ni underar något! :) Berätta gärna om du använder något som du vill dela med dig av! Jag tycker att det är intressant och kul att variera sig ibland, för det är omöjligt att prova allt samtidigt. ;)

//L
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR