Mitt mål har ett ansikte...

Ni kanske har känt den där känslan när man bara har hittat rätt i något. För ett tag sen så uppenbarade sig mitt mål. Sen ändras ju ett mål med tiden. Men jag tycker att det är oerhört viktigt att ha ett mål, något att sträva mot.
I både min iphone, ipad och macbook så är bilder det som tar mest plats. Det är bilder på familjen, drömmar och mål, träning, mig och saker som bara inspirerar mig på något sätt. Mina tränings/fitspo bildmappar går jag igenom säkert varje dag. De hjälper mig som mest om jag känner mig lite off eller seg. Efter att ha kollat i mappen så har jag nytt fokus om vart jag vill och helt plötsligt så har jag hur mycket engergi som helst.
Innan jag går ut i gymmet så tar jag några minuter i omklädningsrummet. Jag landar, går igenom mitt träningprogram i huvudet, kollar igenom min bildmapp, sätter på musiken och går ut och kör. Det är en sån skön känsla att vara 100% fokuserad. Är du fokuserad varje gång du går ut på golvet så kan du inte göra annat än att lyckas. Jag vet exakt vilka övningar som jag ska göra och jag gör varenda en så strikt det bara går. För om jag ändå tagit mig dit så tänker jag inte göra det annat än perfekt och det börjar redan i huvudet innan jag ens kommit ut i gymmet.

Här är hon; Brittany Walker
Perfektion...NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR