Perfect, juust perfect! ;)

Det tråkiga med att inte ha tid att uppdatera bloggen hemifrån är att det inte blir några bilder. Jag får komplettera sen när jag är hemma helt enkelt, men det suger.. Idag blir det jobb som alla andra dagar men jag är "ledig", jag jobbar alltså bara 6 timmar och inte 16.

Jag ska träna direkt efter jobbet, ska köra rygg om jag hinner köpa dragremmar. Annars så får det bli ben. Sen ska jag laga mys middag hemma till mig och hjärtat och bara njuta av att få se honom.
Man får helt andra prioriteringar och en annan syn på saker när man jobbar som jag gör. Så det är på gott och ont. I slutet av denna vecka så ska jag på en utbildning för din sko, sen blir det kontoret i några timmar och sen hem och att vara med tjejorna! ;)
Visningen igår gick jättebra! Det kunde inte ha varit bättre. :) en spekulant undrade varför vi skulle flytta där ifrån, allt var ju perfekt!? Haha det är ju typ allas spontana reaktion. Sen grillade grannarna utanför, solen sken, fisk tanten var långt borta... Perfekt im telling you! Perfekt!
Vi hörs efter träningen igen!


Kraam kraaamNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR