True strength is being able to hold it all together when everyone expects you to fall apart....

Jobbet har gått jättebra idag, dock har det varit lugnt så det är ju lite tråkigt kanske. Men då hinner man verkligen ägna tid åt kunderna och ge dem lite extra kärlek! ;) I dag på lunchen så sprang jag förbi Åhléns och köpte min absoluta favorit body spray för sommaren. Den kommer från Biotherm och heter "Eau Pure".
 
 
Och eftersom min käre fästman numera använder allt i mitt badrumsskåp så tar sakerna slut snabbare då han är 3 gånger så stor som mig. Så därför blev det även en tur till Kicks för att köpa en ny super-bodylotion.
 
 
Denna gång blev det denna, den doftar lika fräscht som body misten samt att den passar utmärkt som after sun i sommar då den svalkar huden. Innan har hag använt mig av denna här nedanför som jag också starkt kan rekommendera.
 
 
Den går snabbt in i huden och doftar fräscht av citrus-/apelsinaktigt. Och man blir babylen! ;) Utöver detta så hann jag även med att köpa ett gäng snygga trosisar på H&M i skrikigt rosa och neongula färger. Det blev även lite tajts till barnen, några shorts och lite bälten i coola kontrastfärger och ett pyjamas linne med trassel till Ellis, för nej det är inte okej egentligen att sova i alla sina fina tröjor. Man har pyjamaskläder och vanliga kläder. ;)
 
Kraaam <3