Dagens goda gärning...<3

Då jag har en liten svacka nu på brukar jag passa på att göra snälla saker för andra istället för att själv inte fokusera på det som jag inte kan göra nått åt... Man kan ju inte lära gamla hundar att sitta och man kan inte göra äldre hundar yngre..  :/
 
Så idag satt det en respektabel-hemlös (en skäggig, trasig men pigg och vaken hemlös, ej full och påverkad). Han hade en skylt där han bad om pengar. Hade dock inget på mig. Sen då man har läst en massa om vad pengarna går till så ville jag hellre köpa nått. 
 
Så då det var 7 minuter kvar tills att mitt tåg skulle åka så gick jag in på pressbyrån och köpte en korv med dricka,  frukt,  vatten, och en kexchoklad. En blandning av saker som han måste äta nu och lite sånt som han kan spara till sen. 
 
 
Alla kan inte göra allt, men alla kan göra
något. Sent it forwards... <3
 
 
Sara

Men va underbart snäll du är! Helt rätt gjort :)

Svar: hej! tack fina du! <3
Jag kände att jag behövde hitta lite lycka hos någon annan idag när jag själv var så nere själv.. :/

vi avlivade vår familjehund idag pga ålder, sen är det rörigt med barnens mamma (sambons ex) hon är en sån som ser barnen som sin egen egendom som dom inte vill att någon annan, inte ens deras pappa helst ska ha nått med dem att göra, och hon är inte sen med att använda dem som sköld.

Samtidigt så tycker hon att hon är världens bästa mamma. Det enda hon är bäst på är att bort prioritera dem och missköta dem... :( så nu tar vi oss an en advokat och går till tingsrätten med det hela, för nu räcker det..

Sen står jag mer eller mindre själv med en massa på jobbet och drömmer ibland om nätterna hur jag ska få ihop allt...

så det kändes skönt att få hans leende, sätta det på mitt och gå till jobbet och kunna fokusera... :) fler borde göra så ibland (för rätt personer som förtjänar det), det känns så bra sen.. :)

//Linda <3
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR