Och så var veckan igång... :)

I morse klev jag upp lite innan alla andra för att baka frukostfrallor. Efter ett litey tag klev även pappa och Ella upp och de hjälpte till att duka. Nu är Ella lämnad på dagis och jag och Elin är hemma och myser och kollar på deras nya film, Tingeling och Vingarnas hemilghet. Den filmen såg de på bio med farfar och de har älskat filmen sedan dess! :) 
 
 
Det är faktiskt en bra film med bra handling och båda barnen sitter som ljus, helt förtrollade av den.. jag förstår dem! :)
 
Även denna helg har gått supersnabbt, och gud så kul vi har haft! haha Barnen är typ fortfarande trötta efter all lek i lördags! ;D bra jobbat! :)
 
Idag har jag ett möte på jobbet samt lite avbyte för luncher, sen så ska jag in till stan och fixa lite och sedan träna med bejb. Om lungorna pallar så ska jag nog springa då bejb har cyckling på schemat idag så då jag vi vara tillsammans hela passet också. :)
 
Ha en bra dag!
//L
Ida

Ja vilken otur med vädret vi har.. :/ men men.. får hoppas att dom andra resemålen bjuder på sol å bad så får vänta med å klaga lite ;) haha..

MEN ÅH JAAA.. du anar inte hur många gånger jag har tänkt på det här å tänkt å fråga dig. att du å jag skulle kunna åka någonstans. fatta vad kul :) ? Upptäcka nått coolt land, njuta av semester och sol å bad å bli bruna å fina å träna. underbart! <3


föresten.. din pil du har på bloggen.. som gör att man kommer högst upp. hur gjorde du den?? ;)

Svar: jag hoppas på det med! fast lagom så du har en näsa när du kommer tillbaka! Jag gillar i alla fall den! ;D
haha!
Vi skulle liksom kunna dra vart som, antingen planera in något mer långsiktigt och större resa eller ordna en weekend bara eller dra till typ turkiet eller nått europa-land eller vad som.... du är en av dem få som jag faktiskt skulle kunna vilja göra nått hyss med! haha för både du och jag har fan tappat det.. hahah no limits! ;D

precis, sola, bada och träna! Supermys! <3

ska kolla upp det nu och sen kommenterar jag tillbaka ang pilen... <3
love you!
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR