Super-söndag! :D

Nu är tvätten igång här hemma och alla är iväg på sitt. Bejb tränar och ella fick äntligen gå på sitt tjatande och efterlängtade mini-sats ;D Elin är på cheerleading och ska strax röra mig inåt jag med.
 
Träningspasset igår blev precis lagom, har lagom ont och kan träna idag med! Perfekt! :) Jag har bokat in mig på ett pass på Sats kl 12.30, men det är väntelista så jag får se hur det går. Jag kommer att åka in i vilket fall som helst, så kommer jag inte med där så kör jag ett eget pass eller löpning. 
 
Det känns verkligen underbart att kunna träna igen, har verkligen saknat det! Har man tidigiare tränat 5-7 dagar i veckan så blir 6 månader borta väldigt mycket, och en bra bit att ta igen. Men det kommer att gå bra! ;D Jag har inte gått upp nått, men tappat i muskelmassa. Men som tur är så har jag bra muskelminne så det kommer att gå snabbt. Men denna gång så är det tillbaka och framåt som gäller! ;D 
 
 
 
 
Det gör lite ont i hjärtat att tänka hur saker och ting kunde ha varit om jag bara hade fortsatt.. Men det får jag fundera på denna gång, det tjänar inget till att grubbla i det. Jag hade förmycket i mitt liv just då för att ens kunna tänka tanken att planera in träning, dygnet har bara 24 timmar. Och är man uppe och på språng kl 06 och kommer hem kl 23 varje dag.. Ja, gymmen öppnar tidigast kl 06.30, jag kan inte träna på lunchen eller arbetstid och ja, träna 1 timme innan den sista anläggningen stänger kl 00 och kanske 1 gång i veckan, men när ska jag sova, äta och träffa min sambo? Och sen att betala 600 kr/ gymbesök är inte heller friskt, så det fick bli som det blev.
 
Det var så som det var då! Men nu är det klart och bakom mig och nu kan jag träna igen och inget gör mig lyckligare än det! :D och denna gång kommer jag inte låta någon eller nått komma emellan! ;D <3 <3
 
Hoppas att er träning går bra idag! <3
//Linda
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR