What a day!.. ;)

Idag började jag dagen med lite sovmorgon till kl 10, det var så skönt! Jag är verkligen as trött på Kvällarna numera. Efter det så slängde jag i mig några ägg knäckemackor, ska laga LCHF bröd någon dag i veckan. Till det blev det osötat te utan mjölk, det blir nog snart gott... *hoppas*....
 
Efter det så svirade jag om till gymkläderna och tog tåget mot stan. Idag fick det bli zenit! Nära och bra centralt Och Tomma ytor fast det är fullt på gymmet! Det blev en timme med bröst, axlar och triceps. Nu i början så blir det bara att vänja kroppen igen. 
 
Dagens fejs efter ett bra pass! ;)
 
 
Efter passet så tog jag en sväng inne på Åhléns och kollade lite kokböcker,
sen åkte jag mot jobbet. Väl där så hade jag en timme kvar tills jag skulle börja jobba. Så jag kikade lite i affärer och hittade bland annat jackies! Detta centrum är verkligen bäst! Sen kollade jag förbi inne hos Joel på Apple store. Efter det blev det lunch! Jag åt på red fellas! OMG vilken mat! Grymma sallader och , sandwiches och smootihes! Som tur är så får jag i alla fall äta sallader. Så det blev en som heter "the C.A.B". Den innehöll kyckling, bacon, avokado, bönor, matvete, sallad och den toppades med basilika dressing! *noom noom*
 
 
Sen har hela dagen bestått av jobb! Idag har jag fått exponera lite också. Nu är barn och herr snart klara inför kampanjbytet! Imorgon är jag där lite längre, från 12-19 så då hinner jag få lite mer gjort än idag och lära mig ännu mer! Skööönt!
 
Nu blir det hem och mysa och ladda batterierna inför en heldag imorgon! Då blir det gymmet kl 08! Fasiken vad skönt att kunna träna igen! :)
 
 
kram på er!

Så satans jävla snygg!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR