Att aldrig låta sig vikas...

 Ja, precis det är anledningen att jag fortfarande är tillsammans med min fästman och är fortfarande bonusmamma till de underbara barnen som jag har i mitt liv.. Det tråkiga är nu ett avslutat kapitel i mitt liv och äntligen kan vi alla inblandade börja leva och fokusera på det viktiga här i livet. 
 
Anledningen till att detta kom upp är för att det finns en väldigt fin människa vid namn Patricia. Hon är lika gammal som jag och har två underbara tjejor som förgyller hennes dagar....... och ger henne gråa hår..... och rynkor.... och hjärnblödning! ;) <3
Så som det ska vara med andra ord! 
 
Hon har en blogg, som blev större än väntat och där flera tusen spenderar en stund åt varje dag. Hon är så som jag själv skulle se mig själv som mamma! Hon går aldrig runt och "lodar" hemma, utan hon piffar upp sig, fixar håret och tar hand om sig själv. För mår man själv inte bra eller kan ta hand om dig själv, hur ska du då kunna ta hand om någon annan i det långa loppet.
 
Allt börjar alltid med ens egna välbefinnande! För livet slutar ju inte bara för att man blev mamma. Man har en skyldighet åt sig själv, åt sin partner och man är en förebild för barnen som man tagit till världen. Man är så mycket mer än bara mamma! Många glömmer tyvärr bort detta mellan blöjbyten, dagishämtning och trots.
 
Hon är faktiskt HELT OTROLIG! Hon har inte en dammtuss hemma, hon lagar god och bra mat åt sina barn, köper fina kläder åt dem, hon leker med dem och hon är kreativ som få! :) Hon klipper hår, färgar, sätter in extentions, gör naglar, har nu börjat med ögonfransförlängning, hon bakar, fotar, pysslar, gör smycken, tränar, rider, inreder, ordnar helt amaziiing kalas och dop!...ja ni förstår säkert! Skulle jag fortsätta så tror jag inte ens att bokstäverna räcker åt för inlägget.
 
Visst låter det helt sinnesjukt bra? ja, hon finns faktiskt på riktigt! :) Men det negativa med att vara bra och trivas med sig själv, ha mål och drömmar samt att upp nå dem!... Det är att det finns alltid dessa bittra människor (måste tillägga ANONYMA människor), som kanske själva aldrig lämnar mjukisbyxorna, som aldrig gör sig fin för sig själv med motivationen att "tid finns inte", men samma människa HINNER där emot inta sin plats i soffan varje kväll med en chipspåse. Redan där har man gjort ett val. Denna människa har kanske inte kommit i form igen efter graviditet men istället för att gå ut och göra något åt det så sitter man där med chipspåsen och hämtmat och är bitter på andra som gör något av sitt liv.
 
Jag har alltid sagt att man har ALLTID ett val. Det är sant! Man har faktiskt alltid ett val... Taskigt ekonomiskt/boende och gravid?= skaffa inte barn nu. Missnöjd med dig själv?= Ransaka och gör något varje dag i rätt riktning. Hinner inte träna pga barn?= lägg ungen i vagnen och gå ut och gå! Skaffa ett gymkort där de har barnpassning, sätt på dig en bärsele, köp en släp/vagn/tält på hjul och fäst den till en cykel. Dåligt med pengar?=Byt jobb, jobba mer, lägg av med skit, prioritera annorlunda, lägg undan, gör en budget...Blir du ofta svartsjuk/avundsjuk?= Gå igenom för dig själv vad som sker när du känner så, varför känner du så? Hur skulle du göra om du fick ändra något med/hos dig/ditt liv? Hur ska du bearbeta dina känslor? Skriva dagbok? Skrika i skogen? Ändra dina egna vanor och betendee?... ja, det är i alla fall en början istället för att sitta och kommentera en jäääääääkla massa skit på andra människors bloggar!!!!!!
 
Sitta och kalla en 9-månaders bebis för ful, kalla en 2-åring för downsyndrom, klaga på utseende, anklaga för att vara falsk, lägga sig i skit som du inte har ett jäkla skit med att göra... ja, för ett tag sen kände jag att
"nu-får-det-faaan-vara-nog"
(jäklar vad det uttrycket har används flitigt på sista tiden!) ;)
 
Jag vet inte om du är en tjock-tröstätande-mamma, ett svartsjukt ex, en föredetta vän, en vanlig tjej med seriösa problem i självkänslan etc etc.. men nu fucking räcker det! Jag har kommenterat i patricias blogg i olika "ärenden" typ som varför "fan" hennes två-åring kallar hennes låtsaspappa för "pappa-namn", saker som rör styvfamilj och de fajterna, när någon kallat hennes barn för olika saker. Ja, asså fatta att en vuxen människa mår bättre i sig själv av att verbalt hoppa på ett försvarslöst litet barn... heeelt sjukt!
 
Och sen nu senast igår så kände jag att jag behövde ge henne en lååång kommentars-kram då hon inte längre känner att hon har nått att blogga för längre, så jag påminde henne helt enkelt om VEM hon är igen. <3
 
Idag när jag gick in på min blogg så möttes jag av detta;
 
Detta är alltså över 600 besökare och 1272 sidvisningar då hon skrivit detta på sin blogg;
 
 
 
 
 
Ja, fina fina du! <3 Du har mig alltid i ryggen oavsett! Och när du själv inte orkar så tar jag dina fajter! Anytime! <3 Du är så otrolig som människa, fantastisk som mamma, en dröm som fästmö och overdelig som DU!
Och jag kommer att kommentera så många gånger det behövs för att du och dina haters ska förstå det! :)
 
<3 <3 <3 <3 
 
 
Jag vet att hon verkade för bra för att vara sann, men hon existerar som sagt!
Gå in på hennes blogg, HÄR, läs, kolla på söta ooongar, bli inspirerad och skriv något fint innan du går! <3
 
kram på er alla!
//L
 
 
 
Emmiis

Du verkar vara en underbar människa och en underbar vän till Patricia! Har inte läst hennes blogg så länge men har verkligen fastnat totalt. Hon är helt otrolig!
Och igår när hon länkade din blogg klickade jag mig hit. Fastnade även här direkt! :) Du verkar vara en ärlig, positiv och färgstark människa! :)

Fortsätt som du gör! :) Du får oss (iaf mig) att le varje gång ja kikar in här :) haha!
Kram Emma.

Svar: Tack så himla mycket! Vad glad jag blir när du säger så! :) jag är lite impad ändå att du lyckats spika mig på en gång! ;D vad roligt att du upplever det så! Det är precis det jag vill åt! :)
Ha en trevlig kväll!
Linda Mark

Åh tack så mycket, vad glad jag blir!

Oj vilket fint inlägg! Och du har helt rätt i det du skriver om anonyma, allt grundar sig i svartsjuka.. Deras föräldrar lärde dom aldrig att 'har man inget snällt att säga är det bättre att vara tyst', varför sitta och försöka få andra människor att må dåligt? Förstår absolut inte vad man kan tjäna på det :/
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR