Dessa barn asså.....

Haha! Jag dör! Idag var det tacokväll så jag och bejb fixade maten åt alla oss och sen när vi satt och åt så klarade vi upp nått gammalt IGEN. Ibland undrar man hur det fungerar i barns små huvuden.. Robin säger nått under middagen med ordet "mamma" i samband med farmor och Elin, 8 år reagerar och säger; "Inte mamma!, FARMOR!". Och DÅ släpps bomben!  Robin säger att "farmor" är Robins mamma. 
 
Elin 8 år, gapar rakt ut... vaaaaaaaaaaaaaaaaah?!!!!!!!!!!!! E hon?!?!?,
 
Och vi försöker att förklara igen att detta är Robins mamma.... "Nej, det är min farmor"... sen kom en lång lektion i vad farfar, morbror, morfar, farmor, faster.... Vad orden består av... Haha efter en stund Kommer bomb nummer 2. Thomas är Robins bror! Hahaha! Asså vakna unge! Vad har du varit i 8 år?! 
 
Vi ses alltså på kalas flera gånger om året, julafton, semestrar, dop, vi åker till Norge och vi bor stundvis tillsammans och du vet inte ens vilka alla är! hahahah
 
Nu har vi nog rett ut allt så hon har i alla fall sagt att hon vet vem alla är. Har hon inte i så fall undrat vart Robins mamma är? Haha åh, jag orkar inte! Hahaha! :,)
 
HJÄÄÄÄRNBLÖÖDNING
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR