Heldag i backen!

I dag klev vi upp vid 08, vi gick då upp på övervåningen och åt frukost med alla andra. Det är så mysigt när man är så många, det finns så mycket att välja på :)
 
 Bild på utsikten från badrummet....
 
Efter att allt var undanplockat så var det dags att klä på sig bege sig mot backen. Där gick det jättebra! Jag och Elin har åkt själva och jag och hon har haft mini lektioner tillsammans.
 
 
  
Eftersom jag också är ny på detta med snowboard så kan jag förmedla vidare till Elin på ett annat sätt än vad Robin kan. Jag kan nu i alla fall åka helt korrekt så jag är jättenöjd! :) Elin gjorde även 3 korrekta svängar i rad! :) Ella åker skidor och är super duktig! Och båda barnen tycker att det är as kul! :D 
Jag och Elin har varit mer eller ensamma i backen hela dagen. Det är aldrig nån kö till liften, man behöver inte akta sig eller vara rädd att då nån unge i nacken, skönt! :)
 
Efter några timmars åkning så var det dags för lunch. Jag passade även på att sova i nån timme, skönt så man blir Helt slut i kroppen! :)
 
Vid 15 så var det dags att ge sig ut igen! Vi åkte tills det var middag och återigen var jag och Elin ensamma. :)
 
Nu är vi hemma igen, vi har ätit middag och fruktsallad med glass, barnen har duschat, Hampus har streakat och kollar nu på pingu. Hans föräldrar är ute och åker långfärdsskidor, bejb går igenom dagens filmer från go pro-kameran, själv så sitter jag framför brasan med en filt och en popcornskål bredvid mig.
  
 
Gud vilken stor eldstad vi ska ha sen när vi har hus! :D Nu ångrar jag bara att jag inte kom ihåg att ta med nån bok, men det går bra ändå. Jag skulle kunna somna framför enbart denna brasa... :)
 
Nu blir det film och mer mys!
 
kram på er! Och en extra kram till mina fina kollegor! Jag saknar er! <3NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR