Kalas vare' hääär!...

I dag efter jobbet så gick jag hem och hämtade inbjudningskorten som vi ska ha till Elins kalas på söndag. Sen svängde jag förbi hennes mamma och satt och knåpade med korten med Elin inne på Elins rum. Super skönt att få det gjort och skönt att bara kunna göra så för Elins skull!
 
Tänk, att det här trodde jag ALDRIG för nått år sedan! :) Då hade jag aldrig velat/kunnat sätta min fot innanför hennes tröskel, och det hade jag heller inte troligtvis fått! ;) Jag hade antingen fått kväljningar av blotta tanken och puls på vägen dit och vänt om halvvägs.. haha
 
Men nu så står vi här, fyra år senare, nytt år och sams...och jag kan sitta och knåpa på Elins kalas i Elins rum. Det känns som en målstolpe i "VÅRAT" och mycket släppte från mina axlar... :)
 
Jag var till och med tvungen att bekräfta och upprepa vart jag var när Christer ringde och berättade att han var påväg hem till oss för att lämna Ellas lampa hon fått. haha! Japp, heeelt otänkbart och ologiskt! ;D
 
Jag har alltid velat kunna höra av mig om barnen glömt nått så de sliper vara utan. Men blotta tanken av att behöva mötas, vänta på den där magsparken till sms eller behöva prata eller titta på "människan" gjorde mig paralyserad. Det var sååå mycket känslor, hat, lilska, besviken, sårad. I bland satt man och planerade hemskheter i huvudet och kom på sig själv haha! Jag har aldrig känt rädsla, i så fall för mig själv. För det är nog fasiken FÅ människor på denna jord som fått mig att känna sådana känslor... :)
 
MEN, nu, idag känns det bra! :) Det känns bra att på riktigt kunna prata OM barnen och FÖR barnens skull. Kunna sitta en meter ifrån varandra på barnens tillställningar utan att känna något annat än lugn, det är liksom TOMT. Jag tycker inget, har heller aldrig gjort. Vill bara det bästa för barnen, det vill vi alla.
 
För trots att vi tog lite olika vägar och tryckte på varandras knappar så är vi nu påväg åt samma håll. Och trots allt konstigt som vi hållt på med i 4 år så är det nog det vi båda egentligen ville, fast så fel allt blev! :)
 
Så, nu tillbaka till kalaset. Jag hatar hur jag bara glider iväg och prata om något annat än det jag skulle. haha! Men det känns skönt att ha tagit upp det andra också. För det känns faktiskt bra på riktigt! :)
 
Nu när barnen kommer till oss så ska vi ha Cheerlading start och kalas för elin som fyller 8 år! :) Vi har kommit överens om ett tema. Det blir ett monster high/vampyr-tema. Man får självklart klä ut sig till vad man vill (eller inte alls! ;D, tanken är i alla fall att det ska vara lite läskigt, typ som på halloween! :D
 
Jag och Elin kom överens om vad som skulle stå på korten och vilka som skulle få komma. Vi kom fram till allt viktigt trots alla nyfikna söta ungar som ville in och kolla och hänga och kolla in vem den där "Linda" var! :) Jag visade henne även lite bak-saker som man kan göra. Detta kommer att bli super! ;)
 
Såhär ser korten ut! :D
 
 
Sen har hon muggar, godispåsar, tallrikar och servetter i samma "serie". I  morgon är min enda lediga dag innan själva kalaset på söndag. Jag har planerat att möta upp Christer och kolla lite inför vår Miami/Karibien resa som släkten ska göra nästa år i maj. Så vi ska väl hänga och grilla en massa researrangörer och sen ska jag in mot stan och fixa det jag behöver till kalaset. 
 
Miami och Karibien 2014
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag ska köpa en super-chock-rosa pappersduk till bordet, super-rosa sugrör, balonger, dekor, spindlar och spindelväv, läskig-rökvätska, en bålskål och lite annat! :) Maten och sånt fixar vi i helgen! :)
 
I dag går stapeln av pojkvänns-fritt tills på torsdag! Jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska hitte på först... Det första jag gjorde var att sprida mina kläder på vägen mot garderoben och mina mjukisar. Så skulle det börja brinna nu och jag måste ha just DE kläderna så skulle det inte gå att lösa... ;) Mohaha!
 
Sen till ämnet, mat.. Vet inte om det finns nått hemma. Man kan väl äta godis? haha nej, inte riktigt så illa är det inte. Men nästan! ill inteeee...haha
 
Trevlig kväll på er! Hoppas att ni får en grym vecka! :)
 
//Linda
 
 
 
 
Amanda

Kul för er att ni kommer överens nu äntligen :) Kram!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR