Lördag den 13 januari 2013

Här har det tyvärr varit dött den senaste veckan och det ber jag om ursäkt för. Min sambo har varit och jobbat i Danmark och kom hem i torsdags, då började jag att leva igen mer eller mindre. Denna gång har det inte alls varit skönt att vara själv hemma. Jag sov 10 timmar från måndag-onsdag natt, jobbat mycket och har haft toook mycket på jobbet. 
 
Jag har sprungit runt med Elins kalas inbjudningar varje morgon och efter jobbet sen i förra söndagen och  i vissa fall letat efter adresser där ingen bor kvar. I måndags så hade jag min enda lediga dag innan kalaset (idag kl 14) så idag är jag ledig igen. Månaden spenderades inne i stan med att ränna på buttricks, roslagstull, city och sen hem. Men jag fick med mig allt som jag skulle ha för sen skulle jag inte ha mer tid till att åka in till stan på hela veckan.
 
Nu är det natt igen och jag har idag jobbat till 17, sen har jag bakat tårtbotten med Elin, glömde färga den cerise, men just nu skiter jag faktiskt i vilken färg den har (!) haha efter det så gjorde jag mina chokladpudding-oreo-gravar, bejb gjorde avhuggna fingrar, sen gjorde jag kladdkaka, dumlefluff och marängspöken!
 
Lite smygbilder!
 
 
 I mitten är det en tå och pappa-robin har gjort, en lång tå, om någon inte ser det! ;D..haha...
 
 
Själva gravstenarna, den högra sidan hjälpte robin mig med, de blev söta.. typ som när barnen hjälper till.. Men deras saker kommer i alla fall med på bild! ;D
 
Såhär ska de bli när jag sätter ihop allt! :)
 
 
Lite marängspöken.. :)
 
 
Nu sitter jag i studion och har nyss gjort en spellista till festen, det blir mycket Eric Saade...*suck*. ;)
Nu är det bara placeringskort och själva tårtan och ska snickras ihop i morgon (idag) bitti... sen ska hela 104 kvm spökas ut medans Elin är på Cheerleading så hon får sig en rejäl överraskning när hon kommer tillbaka!!.
 
Vi kommer att släcka ner överallt. Sen har vi blödande ljus, massa spindelnät och spindlar, super-snygga saker att duka med, läskig musik, rökmaskin, diskolampor, massa värmeljus, monster high-tema, massa svarta och cerisa ballonger att ha överallt.
 
Sen har jag en massa roligt att spöka ut sig med! Scensmink, sprukblod, låtsasblod, vampyrtänder, flytande latex m.m, detta kommer att bli aaaas bra! ;)
 
Vill även tacka bejb som handlade EXAKT ALLT som stod på mat-listan och till och med sånt som jag glömt bort! :) <3 du har dina stunder!... ;D
 
Så nu, idag, fyller Elin 8 år och är större än någonsin! :) Tänk att du skulle bli så stor?! :) Vi kommer ha det superkul och jag vet två som kommer att sova som stockar imorgon kväll! :) Underbara ni! <3
 
vi hörs mer under helgen! <3
 
//Linda
 

Läskiga bakverk ;)

PS. Vill du vara med och tävla om en valfri väska? Spana isåfall in tävlingen här: http://saragunmarie.blogspot.fi/2013/01/exklusiv-tavling-dar-ni-valjer-vinsten.html

charlotte

åh fy vad läskigt de såg ut då haha!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR