Nu är det färdig packat och klart inför i morgon! :)

Ja, för då åker hela familjen till Sälen i en vecka! :) Vi har hyrt stuga där nere, jag såg även att företaget jag jobbar på också har en stuga där. Vi blir totalt 10 personer som åker dit tillsammans och vi ska verkligen ha det super mysigt! 
 
Idag var det lite mycket på jobbet, massa knäppa saker vid kassaavstämningen, en otrevlig åkare som leverade för posten till oss. Asså jag förstår mig inte på folk som är sjukt bittra men ändå jobbar med samma sak. Fatta hur mycket energi som går åt till att vara putt hela tiden och sprida negativ energi... :/
 
Dagen i övrigt var som vanligt den här dagen på månaden. Mammor har fått barnbidrag då går de och köper kläder och skor åt sig själva. Vissa medlemmar har fått mail om vår rea och antar självklart att det är 70% rea på allt... ja som vanligt.. Idag kom det en massa nyheter, kul! Synd bara att det då tar längre tid samt att det blev hattigt då man aldrig hann komma igång innan man behövde byta av för lunch, leta efter skor, ut i butik etc. Men det mesta är klart i alla fall! :)
 
Idag fick jag ett sjuuukt roligt och trevligt samtal! :D Super pepp! Och fort gick det också! :) 24 timmar! ;D
Så jag har en massa kul att komma hem till om en vecka, och alla räkningar såklart! ;D
 
Nu är allt färdigpackat i alla fall.
 
 
Ska hoppa in i en dusch nu och ladda om så vi orkar med en lång bil resa imorgon! :)
 
kram på er Trevlig helg! 
//LNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR