God morgon!

Träningen igår gick super! Det blev rygg och biceps tillslut med kimmen och väl där så överraskade även älsklingen mig! haha Passet gick bra och den enda övningen som jag var tvungen att hoppa var fällkniven, pga mina lår och träningsvärken i dem. Ja, den för övrigt är ännu värre idag men jag ska springa så gott jag kan! haha Men det går iiinte fort vill jag lova. På jobbet kommer det att vara ett mindre kaos och vi får se hur dagen läggs upp, vi skulle egentligen behöva göra allt. :/
 
I dag jobbar jag till sent, gymmen stänger tidigt så det får väl bli en vilodag idag. Det skulle vara nice om sats hade EN anläggning som var öppet dygnet runt. För de som inte väljer sats gör det pga priset, läget eller tiderna. Så hade dem det så hade de tagit en del av de personerna också, och jag hade kunnat träna idag efter jobbet! ;)
 
Helgen består av jobb på lördagen för oss båda. Jag jobbar några timmar och bejb ska till Emmaboda festivalen för att köra ljuset för rebecca och fiona igen.Efter jobbet på lördag så ska jag möta upp fina Annelie och hitta på nått bus! :)  Tanken är sen också att vi någongång ska få barnen under dessa dagar tills vi åker till Egypten men fortfarande är inget bestämt. Men men, barnen har i alla fall allt som de behöver ha med sig så det är skönt att veta i själen. 
 
ha en trevlig helg så hörs vi sen! ;)NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR