Underbara tisdag! :)

Efter en lite kaosig morgon så kom jag till jobbet i alla fall, där alla andras kaos fortsatte...haha... Tillslut fick vi ordning på allt från diffar till extrapersonal! *ghaaa*... Dagen har rullat på som bara den, jag glömde till och med bort att ta min rast :O Jag slutade vid 18 så då var dag äntligen dags för gymmet! <3
 
Det var rygg på agendan och precis när jag klivit ut ur omklädningsrummet så känner jag en hand på min axel, där står finaste Liz! :) Hon kom också nyss in så vi körde ett ryggpass tillsammans, kul med ett lite nytt upplägg. Ska nog varva in lite av hennes övningar i mitt rygg/biceps-schema. Efter att hon hade begett sig hemåt så fortsatte jag med biceps och det gick ju hur bra som helst det med. Det är så kul när allt så så bra nu och muskeltonusen bara blir bättre för varje månad :)
 
Övningarna vi gjorde var;
Rodd maskin 5 min
Lågrodd
Rodd med brett grepp
Latsdrag
Latsdrag med smalt grepp
Handelrodd
 
En övning som jag ej vet namnet på eller vet hur jag ska beskriva. Men den tränar musklerna mellan skulderbladen. Man drar i handtag med armarna rakt ur från kroppen vår varsin sida och sen bakåt.. ;)
Situps
Sidomagmusklerna (sidolyft)
 
Hemma så har jag lagat mat vikt in en massa tvätt och fixat inne på tjejornas rum, imorgon kommer alla mina hjärtan hem igen, tur att veckorna går så fort! ;) 
 
Nu blir det sängen, vet ej hur jag lägger upp dagen imorgon än, vi får se helt enkelt! ;) Det skulle kunna bli ett benpass eller en längre PW på 1-1,5 mil eller en timmes löpning. Jag bestämmer mig imorgon! ;) Det måste i alla fall bli innan jobbet då jag åker ut till arlanda direkt efter... ;)
 
kram kram på er! <3NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR