Då var det inbetalt...*wiiie*

Nu sitter jag hemma och ska stax stoppa i mig lite mys frukost. Jag är så jävla TACKSAM över att jag är ledig just idag! Gud vad det var välbehövligt! haha Ungarna är så söta! Normalt så hade de varit hos oss till imorse med eftersom de skulle göra nått med sin mamma så lämnade de oss redan i söndags förmiddag. Men de vet ju att jag är ledig idag och bad mig om att snälla, snälla hämta dem efter deras luncher så de kunde få vara hos oss. Jag sa att det går inte eftersom de är hos deras mamma, men de ville att jag skulle hämta dem ändå. 
 
Ja, om jag ändå kunde få hämta dem när jag ville på VÅRA dagar. Men nu funkar det tyvärr bara åt ett håll, som vanligt med allt annat. För mamman kan ju hämta dem på våra dagar, men om jag vill det så ska jag få svara på frågor om vad vi inte HANN fixa under heeela helgen som vi haft dem, Ja, detsamma då? Vad hann inte du med under dina 26 dagar? Dem är fortfarande "våra" till kl 16 så vi gör vad vi vill tills dess, något som mer än gärna förträngs.
 
Nej, och sen har jag heller ingen vidare lust att "diskutera" med den människan. Diskutera enligt henne är när hon sitter och skriker i telefonen i mitt öra om diverse punkter som jag inte har nått alls med att göra medans barnen fortfarande är kvar hos oss. Skulle hon mot förmodan diskutera så igen med mig så är det ett löfte att det är det sista hon gör innan hon får sin mobil nedtryckt i halsen.
 
Nu är det som tur bara 4 dagar kvar tills barnen äntligen får komma tillbaka till oss. Gud så härligt vi ska ha det!! :) Elin sa så himla söta saker i helgen, hoppas att hennes pappa ändrade om sina framtida planer en aning efter det! ;) Det skulle gynna alla!...föutom en. Och det passar oss utmärkt! ;)
 
Nu är operationen inbetald i alla fall, nu blir det frulle och sen gymmet med kimmen, är det bra väder inne i stan så ska vi pressa lite i Vasaparken! 
 
Love my life! <3
 
kram på era alla fina <3 Dags att sätta fast! ;D
 
 
 
Kristina

Jävlar så snygg du är, ge mig liiite av din ork och karaktär! :) Ha det bra, ha skoj med man och barn!

Svar: Tack för den fina kommentaren! Det är skönt med lite omväxling ifrån barnens mammas och hennes sambos och hennes kompisars glåpord och påhopp! ;)
Så jag delar gärna med mig av lite energi istället! ;)
Ha en trevlig vecka!
//Linda
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR