Det blev en bra dag ändå...

Gårdagen fick som sagt en tråkig start men dagen blev rätt så bra ändå. Jag var hemma och kollade på film och tankade ner hela säsong 3 av VP, bejb kom hem tidigare från jobbet så han drog iväg och tränade sen så åkte vi och handlade mat. Det var kämpigt men skönt att få komma ut lite. Efter handlingen så han vi till och med att sola lite, skönt med värme och bara få ligga ner en stund och koppla av.
 
Det som är skönt nu med detta angående operationen är ju att pengarna fortfarande kommer att finnas. Så det är ju bara att boka in vilken dag jag vill som det så klart skulle passa in med jobbet.. Jag pratade lite med min chef om lite ändringar som ska ske i företaget och så pratade vi vidare om en period som skulle kunna fungera. Så nån gång i oktober/november så dippar det nästa gång... och i oktober så är det 4 månader kvar tills vi åker till Miami så det bör klaffa. ;) Då hinner jag göra en massa annat kul tills dess! 
 
Nu ska jag ner till vårdcentralen och få ut mina allergitabletter, det ser ut att kunna bli en trevlig midsommar trots allt! ;) Sen blir det att hämta lite barn, böcker på bibblan, åka och äta pannkakor, släppa in ida, låna hem 100 filmer och sen leka heeela dagen! ;)
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR