Grym dag!

Började dagen med en trevlig upptäckt hemma. Sen blev det lite frukost innan det var dags att röra på sig. Idag var det lång träning på schemat. Idag har det även varit en massa sidoklick på bloggen, det betyder att den galna-osäkra-biomamman-från-helvetet har varit i farten... *haha*  Ja, det är inte lätt att vara avundsjuk och när ens liv är så himla intressant att lägga sig i....
 
 
  
 
Jag mötte upp kim på sats Odenplan så körde vi bröst och triceps i ca 2,5 Tim. Efter en vecka med en massa jobb och inget gym så hade jag tydligen ökat i vikter! ;-) så från 40 kg i bänk till 51 kg! Grymt bra! Snart kan jag lyfta mig själv i bänken! ;)
 
Efter gymmet så blev det mat. Vi käkade sallad på Sandys och pratade om allt mellan himmel och jord, bland annat om hans psyko ex, och just sånna har jag 5 års erfarenhet av, och de blir tyvärr altid bättre... Efter det så åkte jag till min lillebror och hjälpte honom att fixa med lite saker. Nu är jag strax hemma, ikväll blir det film och slapp hemma bara. 
 
Kram kram 
Carro

Har läst bloggen till&från ett tag och verkligen märkt hur mycket du bryr dig om barnen och alla andra runt dig! Ta inte åt dig när idioter snackar skit och bara vill förstöra! Om några år kommer ju barnen kunna välja var de vill bo själva mer och baserat på allt man kunnat läsa här så gissar jag att de kommer göra era helger längre:) Kämpa på!

Svar: tack för dina värmande ord, efter flera års slit så kommer jag nu slita ännu mer och ännu hårdare.. Jag struntar som sagt i mamman och hennes killes åsikter och värderingar, de stämmer inte överens med verkligheten. Det är för barnen som jag kämpar för.
Jag har nu kommit till en punkt då jag känner mig tom och lättad inombords... hon är som hon är och så får det vara. Vi kommer som sagt aldrig mer be henne om nått, för det är inte lönt. hon bryr sig inte...

så vi får pyssla om barnen och ta hand om dem så bra vi kan under tiden som de är här så kommer de själva inse vem som brustit. Det är som varje gång jag klipper naglarna på dem så får man höra att "det brukar aldrig min mamma göra på mig.." Så är det tyvärr med massa saker, men inte mycket att göra.

Jag är den jag är och jag tänker inte ändra på mig för att en person har ett problem med mig. Problemet ligger heller inte mig utan mer att hennes ex (min sambo/barnens pappa) har nån i överhuvudtaget som hon måste dela barnen med, där emellan är det osäkerhet och avundsjuka som ligger och skaver. Så hellre att det blev jag än nån annan för den personen hade lämnat barnen för läääääänge sen..

Så tusen tack för dina ord, de betyder mer än vad du tror! <3
//Linda
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR