I don't live to please you...

Du får tycka vad du vill. Jag lever inte för att göra dig nöjd eller stolt på nått sätt. Vi gör det vi tycker är bäst för barnen hemma hos oss. Nej, självklart så har inget blivit bättre på 5 år. För det är ju bara alla andra som det är fel på och det är bara alla andra som ska ändra på sig. ..som alltid under dessa 5 år... 
 
Jag tänker varken söka hjälp eller be om ursäkt för att;
 
- Vi åker utomlands med barnen. 
 
- För att vi inte tycker att små barn ska ha långa ovårdade naglar, och därför klipper dem varje gång de kommer till oss. Eftersom att det inte verkar vara nått du bryr dig om, och heller inte gjort under dessa 5 år.
 
- Vi inte vill att de ska gå runt med ömma inflammerade öronsnibbar, så vi rengör dem så gott vi kan på 2 dagar eftersom du på nått mirakulöst sätt inte hinner det på dina 26 dagar, alla år, under dessa 5 år. Sen om det är tidsbrist, felprioritering eller ditt exeptionlla påstådda engagemang för dina barn, det kan man också fundera på...
 
- Vi inte tycker att barn ska gå dyngsura om fötterna på vintern när de är på dagis och därför köper vi ordentliga skor så de kan leka ute med och då man vet i hjärtat att de är torra och varma.
 
- Vi tycker att det är viktigt att små barn ska ha extrakläder på dagis om olyckan skulle vara framme. Det hjälper inte om hela garderoben är full hemma så kläderna väller ut...
 
- Vi vill klä barnen hela och rena i kläder som de känner sig fina i, för att vi kan. Och vad är det för påhitt att våra kläder inte får användas på dagis?! Det är det enda de VILL använda på dagis när de är hos oss.
 
- Jag inte tänker göra skillnad på barn i vårt hem. Biologiska eller inte.  Ska jag klä "mina" barn i fina och hela kläder i rätt storlek, hitta på roliga saker med dem, åka på utomlands semestrar med dem men låta Robins och dina barn stanna hemma bara för att det hela råkar sticka DIG i ögonen?
 
- För att vi tjänar som vi gör och har möjligheten att hitta på roliga saker utan att behöva planera i ett halvår i förväg.  För att vi kan köpa vad vi vill utan att behöva vända på varje krona men samtidigt se till att barnen har det dem behöver. Barnen går alltid först! Det funkar inte och säga att man "ALLTID sätter barnen främst" och sen tatuera halvakroppen medans barnen har 10 hål i trosorna och inte ens sulor kvar i skorna, eller ska behöva gå utan glasögon för att 700 kr/år är dyrt??... En normal förälder köper nya glasögon och så är det löst,  men du köper kattungar. 
 
- För att vi inte behöver baktala andra vuxna inför barnen eller planera saker i deras huvuden för att de ska tycka om oss mer, utan vi låter dem få tycka om vem de vill. Vi säger heller inte åt barnen att välja vem de gillar mest. Ett barn gillar alla lika mycket, det är bara en extreeemt osäker vuxen som måste få höra en sån sak av ett barn. Om du bara visste vilka lojalitets konflikter du sätter igång hos dem. Fast, det var ju så det hela började... "Jag vill ha nån som alltid kommer att älska mig och som alltid kommer att finnas där, därför kom min första dotter till...". En normal funtad människa tar tag i sig själv och jobbar på sin självkänsla istället för att sätta barn till världen samt låsa fast andra människor för att tillfredställa ens eget behov. 
 
- För att barnen GUD FÖRBJUDE råkar älska oss också och trivas hemma hos oss. 
 
- För att du är fruktansvärt osäker i din mamma roll och är bitter av avundsjuka. Du valde att separera för 5 år sedan. Då ifrån sade du dig även möjligheten att styra och ställa över allt i barnens liv. Du äger inte oss.
 
- Jag tänker heller inte be om ursäkt för att jag finns. Jag skiter fullständigt i dig och allt du gör. Ni har ert liv och vi har vårt. Jag är tillsammans med Robin och tyvärr så gjorde han misstag med dig som vi kommer att få dras med hela livet med vi båda ÄLSKAR de två underbara barnen och det är det ENDA som betyder nått och spelar roll. 
 
Så du och dina white-trash kompisar kan få hänga ut mig huuuur mycket ni vill i era bloggar. Kul att jag kan bidra med ett inlägg i veckan och en kommentar, grattis! Fast de enda kommentarena ni får är ju bara från varandra. Du och din sidekicks inlägg visar bara på hur felvridna ni är och hur lite ni verkligen vet.  Så jag kan egentligen inte göra annat än att skratta! "Barnen får inte äta kolhydrater hemma hos oss?" Haha WTF?! Sen att ni båda är närmare 30 båda två och mammor, det gör inget bättre..
 
Vi kommer sluta att be dig göra rent barnens Inflammerade öronsnibbar och se efter dem under tiden de är hos dig, och klippa deras naglar nån gång om året i alla fall, de får väl ruttna och ramla av hemma hos dig. För uppenbarligen så tycker inte du att det är viktigt, detsamma med allt annat. Vi kommer att göra allt för barnen när de är är här oss. Vi kan tyvärr inte göra mer. Man kan inte rädda alla.
 
Om det värsta med barnen (hemma hos oss) är att de alltid har nya och fina kläder, ja, jätte jobbigt. ... verkligen. De lider verkligen hos oss, jätte hemskt jämt!... Om barnen vill gå upp kl 05 istället inför skolan och ha på sig trasiga skor, ja då ändrar vi på oss. Men bara för att DE vill det.  Tills dess så har de sina egna rum, kläder i garderoben som de älskar, en semester att se fram emot i sommar och sovmorgon de dagar de vill ...
 
Så nu har jag sagt mitt. Och vill du någonsin "diskutera" med mig, ring fan inte min mobil och skrik i mitt öra medans barnen är kvar hemma hos oss. Kliv ut ur din bil och plinga på dörren som en normal människa så kan du få diskutera bäst du vill. Du är en sån otroooooligt otroligt liten person ska du veta när du inte sitter bakom en datorskärm eller är säkert inlåst i en bil.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni är allt för mig och du är inget.
 
//Linda
 
 
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR