Jahapp, tomt hus...nu då?

Ja, lite märkligt känns det ju att det nu är helt tyst här hemma. Jag har i alla fall satt upp Ellas nya hylla i hennes rum. Tanken är att man ska kunna flytta upp leksaker som inte används lika ofta och som annars tar lek yta. Självklart så tog mig sambo en vit högblank hylla istället för en vanlig men hey, man kan inte få allt och nu har hon en hylla! ;D
 
 
Jag ska alldeles strax ta och gå på gardinerna i vårat sovrum. De ska veckas, hängas upp och fållas upp. idag har även jag och Ella gått till Återvinningen och slängt en massa som vi hade hemma, det går åt mycket mjölk och yoghurt! Så nu vet hon vart man slänger allt, vad som räknas som plast och varför man återvinner! :)
 
Nu blir det 4 dagar fyllda av träning, myspys och sena sommarkvällar! Quality time med det finaste jag har! <3 Jag älskar dig nått så fruktansvärt och jag lovar att jag ska aldrig låta mig sänkas av någon!
Det är vi mot världen! <3 <3
 
 
 
 
 
 
Ni är mitt allt! 
 
 
Anonym

Ni är så himla fina tillsammans :) låter som om ni har haft en toppentid med tjejerna :)
Har Elin växt ur sona glasögon eller har hon trättna på dom? Vet hur kul det va att få nya glasögon av pappa när jag va liten också nu får jag betala mina skälv.. Inte lika kul.. Haha :)
Ta hand om varandra
Kram kram :)

Svar: Tack så mycket anonyma du! ;) De har blivit lite nötta efter hårt användande. Sen blev det typ tredje världskriget från barnens mammas sida då hon menar mer att Elin inte ska ha nya glasögon för hon vill straffa henne då hon inte anser att hon förtjänar nya glasögon pga hennes klumpighet. :( sen ska men ens orka bråka om det hela och tycka att 700 kr är dyrt. Har man inte råd att lägga ut 700 kr en månad som en oförutsedd utgift på sitt barn, då bör man kanske ifrågasätta sitt val av antal barn.. Men hästar och göra tatuering katt man råd med.

Jag tycker att det är illa, och sen att straffa ut sina barn för att de är just barn. Det är tur att Elin har en sån snäll pappa. Och blir det nått mer tjafs om hennes glasögon eller kommande glasögon så köper jag den själv åt henne. Att ens bråka över 700 kr är snudd på tragiskt..... :(
Linda Mark

Madde

Haha oj.. Min telefon är så himla seg just nu så det försvann att jag skrev att det va från mej :p hehe

Barn är barn dom kommer alltid vara slarviga och hat man glasögonen på sig varje dag i skolan så slits dom! Okej om hon satt och slängde dom i baken och verkligen va ute för att ha sönder dom då kanske man skulle kunna bli arg på riktigt men till slut måste man köpa nya ändå för det straffar bara Elin i längden och i framtiden! 700kr för en par är ingenting vänta tills hon kommer upp till summor på 5000 och över bara för att kunna köpa dom hon vill ha. Ja Robin är en snäll pappa. J kan ma. Ska man skäms bort sina barn lite grann så länge dom vet va nej är och så vidare :) men men hoppas hon hitta några hon trivdes med och känner sig fin i :)
Kram på dej
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR