Kan inte föreställa mig i min vildaste fantasi hur det skulle vara att vara så fruktansvärt, otroligt, jäkla gniden...

Strax hemma efter en underbar men lång vecka. Ikväll blir det bara jag och bejb hemma, knäppt och tråkigt. Men vi har haft det så himla mysigt under den korta stunden vi haft barnen och de var ledsna över att de bara fick vara hos oss så kort. 
 
Men som tur är så ses vi ju redan i på torsdag! :) I dag har barnen varit så himla gulliga! :) Trots att mycket är skit från och till runt om så är det när dem säger alla dessa genuina och fina saker från sina små hjärtan som man påminns om varför man biter ihop och orkar lite till....<3 Det känns skönt i hjärtat att de känner sig så trygga hemma hos oss att de faktiskt kan uttrycka sig fritt och säga vad de vill... :)
 
Under våra dygn tillsammans så har Ella och jag övat på engelska, hon talar snart flytande! ;) Hon var så stolt när hon kunde visa Elin en massa ord som hon inte kunde! haha Jag fick även ordern att promt väcka Ella när jag vaknade så vi kunde fortsätta i vår bok på morgonen. De stunderna är som luft i mina lungor, jag älskar dig underbara barn!
 
Elin har lärt sig "cup-låten"..och för er "efter" och omoderna människor där ute så är det en låt från filmen "Pitch perfect". Hon visade oss nått liknande som gick super fort och som inte innehåll nån rytmik. Och då jag vet att Elin älskar att lära sig saker så förklarade jag vad det hela Egentligen var, hur det gick till och vad man gjorde.
 
För sen när hon kommer att skryta och visa sina kompisar (som alla håller på med detta), så är det så mycket coolare om man faktiskt KAN det på RIKTIGT, då ingen annan troligen kan det! ;) Detta sänder min tanke på min 24-årige kollega som övade i timmar för att lära sig detta, men underbara elin satt i sin egna värld med hörlurarna på i ca 30 min! haha
 
Här är den!
 
 
 
 
 
Nästa gång bjuder jag på en film! ;) Jobbet denna vecka har även flytit på men nu ser jag fram emot en ledig dag imorgon och träning med Kimmen, det var fööör länge sen nu! ;D Självklart så hoppas vi på lite sol så man kan spana fåglar i vasaparken och få lite sol på sig!
 
Denna vecka är det bara enkla pass från tisdag-torsdag sen är jag ledig och jobbar inget mer på 13 dagar. Det ska bli förjäkla härligt! Ska betala in för operationen imorgon också så det är klart sen ska jag fixa allt som jag kommer att behöva tills dess, det blir även att hämta lite paket på posten.
 
Det låter som att det blir ännu en UNDERBAR vecka! Med sol, mys, midsommarfirande, mys med barnen och massor med annat kul! :) Jag älskar mitt liv och min fina familj <3
 
kram kram på er! <3
//Linda
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR