Myspys!

Nu är jag hemma efter en kväll i stan med bejb. Vi åkte först och tränade på Stockholms Södra, det blev ben efter en veckas frånvaro. Jag kände mig helt lam i kroppen och smått orkeslös. Men det är inte så konstigt. Jag är fortfarande lite sjuk egentligen. Men jag brukar bli bättre så snabbt jag kommit igång igen. :) Men det var skönt att komma iväg ändå.
 
 
Efter gymmet så åkte vi in till stan och promenerade ner till Fridays, där sade jag hej till Bri. Jag är verkligen stört glad för hennes skull! Hon flyttade till New York för att plugga, hon har A i alla ämnen och allt bara går hennes väg, love it! ;D
 
Läs hennes blogg HÄR! <3
 
Sen blev det en massa mums och prat om livet tillsammans med hjärtat! :) Jag är verkligen så genuint glad att jag har dig bejb! Varje år med dig känns som en månad, så trots 5 år tillsammans så känns det som om vi träffades igår. Jag har alltid roligt med dig och bara du kan få mig att skratta som jag gör! :) Älskar dig!
 
Nu kom vi nyss hem, jag ska byta om och krypa ner i soffan bredvid bejb som ska jobba lite. Jag ska fortsätta på säsong 3 av Vampire Diaries. Det var sjukt länge sen jag såg på serien men så fort man började kolla så blev man hooked igen!
 
Jag satt och tjöt här hemma tidigare idag när Stefan ringde upp Elena i skogen från dolt nummer och inte sade nått. Ni som sett serien vet vilken scen det handlar om. Så laddat och man minns själv när man får höra en trygg röst när det är som jobbigast, och även fast man inte säger nått så vet personen på andra sidan. Och det är okej att inte säga nått, bara att den finns där så räcker det.. :'(
 
I morgon så blir det gymmet, ska ta och kolla med Kimmen om han lever om om man kan bränna av ett bröst pass. Annars så får det bli rygg, biceps och mage. Jag ska nog även ta och inviga min nya träningspryl nu i dagarna också, vad det är får ni se imorgon! ;)
 
Jag ringde även och bokade en nageltid idag tills imorgon. Så kl 10.30 har jag tid. Skönt att ha det gjort tidigt, då kan jag göra vad jag vill hela dagen. Bejb jobbar på Café Opera tills kl 00 typ så jag har fritt här hemma! ;)
 
Kram kram på er mina fina! <3
//Linda
Angelica

Hej!
Ramlade in på din blogg för ett tag sen och fastnade :)
Vart hittar du VD säsong 3? :)

Svar: Hej! kul att du visade dig! ;Djag tror att jag typ laddade ner den på piratebay.. :/
kram kram
Linda Mark




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR