Ni är mitt allt! <3

Trots att barnen sov till 10 så blev det ändå ingen sovmorgon, för sambons gamla ex messade och väckte oss strax efter 07 istället och påminde om sånt som hon inte behöver påminna om, det löste vi redan i torsdags.. Men men, vem vill sova på sin semester? Vi löser allt med medicin intag, dagishämtning eller annat barnrelaterat själva, jag lovar  :)
 
 
 
 
Men men, nog om det! ;) Vid 10 så klev vi som sagt upp och dukade fram frukosten och så smidde vi dagens planer. Vi fortsatte även diskusionen om när de vill hem till sin mamma sen. Ingen ville nämligen hem alls sist vi frågare så vi sa att de inte behövde bestämma sig nu utan att vi tar det om ett tag igen. Men inget hade ändrats, vi har alltså fått byteshandla med dem för att först ens tänka sig att åka hem på tisdagen för att bara vara med och ta emot hästarna/hästen som de ska få låna i nån månad. Ella ville promt tillbaka till oss sen så fort de hade sett hästarna, Elin ville inte dit alls.. :(
 
Vi lyckades tillslut efter mycket gnäll och protester att få dem att stanna hos mamma i 4 dagar tills det är fredag igen och vår helg som vanligt. Om det inte hade gått igenom så hade deras mamma antagligen exploderat. De är så roliga! haha båda hade i alla fall tänkt att stanna här tills nästa måndag trots hästar eller inte. Så ja, det är verkligen underbart att dem och alla deras kompisar trivs så bra hemma hos oss! Det hjälper mig att tänka om på saker och ting och fokusera på vad jag verkligen bryr mig om! :)
 
Sen är det skönt att se att mutor inte är allt, utan att den där "oexisterande" kärleken (enligt vissa) här hemma hos oss väger tyngre ibland. Det måste vara för att vi är så himla hemska mot barnen och de har det så himla hemskt här! Speciellt eftersom att det är nått fett fel på mig och jag är grunden till allt ont i världen! :'D
 
Idag har vi i alla fall umgåtts tillsammans mestadels. Vi åkte till IKEA på eftermiddagen och har köpt en massa kul som behövdes hemma! Så en halv förmögenhet senare så var vi klara, men jag har intalat mig att detta kommer att bli sååå bra och vi kommer att få sååå mycket användning av allt! ;) 
 
 
 
Innan vi lämnat IKEA så uppdaterades äntligen min bank och jag kunde se vad som skulle trilla in på kontot denna månad! :O Så med en halvförmögenhet till så försvann allt mitt dåliga samvete lika fort som det kom! haha Jag älskar att jobba! <3 Jag ska ALDRIG mer klaga på för mycket jobb, eller tacka nej till jobb..haha såå värt det! ;D
 
I övrigt så har vi ätit IKEA korv och fika, barnen fick leka på leklandet, jag och bejb har pratat en massa framtid, vi har gluttat i heron city, shoppat i Farsta, hälsat på gamla kollegor, varit hos optrikern, ätit hemma-lagade hamburgare, badat i Årsta havsbad, jag och tjejorna har haft kvällsmys, pappa har tränat, jag har strykt våra nya gardiner, storsanerat lägenheten och vi har monterat ihop allt nytt vi köpt.
 
 
 
 
 
 
Alltså ännu en helt underbar dag! <3 Vi har verkligen så himla kul tillsammans, barnen är så himla fina och lättsamma att ha att göra med. Det tar alltid lite tid i början men sen kommer de ihåg vart de är någonstans och så kommer de underbara barnens härliga sätt tillbaka! :) Därför är det så skönt att få ha dem lite längre perioder, man hinner ha det roligt också och man måste inte enbart ägna sina dagar till att tjata om uppenbara saker. :)
 
Jag älskar hur lägenheten har sett ut nu om dagarna! haha och sen känslan på kvällen när allt är städat är priceless! ;D Jag älskar't! ;D fattar inte vad folk klagar över haha..
 
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR