Supermys!

 Idag har jag fixat så jag fick tag på en ny pollenmedicin som kanske ska fungera, hoppas! Skulle vara kul att få kliva upp en morgon denna vecka utan att känna mig drogad. Det är verkligen helt sjukt hur nått så litet kan påverka en så mycket!
 
Idag hämtade jag tjejorna vid kl 12 och 12.30 sen gick vi hem då de ville byta om.  Efter ombyte och en snabbduch så var vi på väg för att möta upp pappa robin i sumpan. Jag skulle nämligen öppna upp till fina Ida som kommer hem idag från sin jorden runt resa. Det blev lite struligt på hemvägen med flygen. Så de landade 2 timmar senare än de skulle, tur att jag är ledig och hemma. Normalt så skulle jag ha jobbat från kl 12, men flyttade det till kl 14 för att tajma in henne, hon kom fram kl 15.30 haha, joråsåatte....<3
 
Men det gick bra mitt trötta hjärta fick allt hon behövde från lägenheten och begav sig vidare i den fulla bilen, stackarn. Nu har hon bara några dagar ledigt sen ska hon tillbaka till Norge för att jobba igen. Vilken omställning! Jag tog även med mig en 100 barnfilmer från lägenheten till barnen så de ska nog kunna underhålla sig lite ;) 
 
Resten av dagen har bestått av bus ute, jag och bejb tog en filt och lade oss i solen en stund och slappade medans barnen sparkade sparkcykel, skönt! :) De åkte sen iväg och badade en sväng medans jag fixade maten och packade upp lite av det nya som jag hade beställt.
 
Tacos! 
 
 
...och min nya fina ljusstake, beställde även nya fina fotoramar med blanksilvrig ram och en annan trevlig tränings sak, den får ni se snart! ;)
 
 
Nu är vi alla proppmätta och dåsiga, barnen och deras kompis kollar på film och vi ska väl strax runda av så de orkar med en hel dag imorgon också! :) Helgen i övrigt kommer att spenderas ute så mycket som det går, det ska sovas över lite och mysas. 
 
Ha en trevlig helg! <3
//Linda
 
 
 
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR