Tisdag.....

Jag ska snart in och väcka tjejorna så de inte sover bort halva dagen! ;) De har varit så besvikna att de inte hunnit kollat på film på flera dagar så de sovit till 10 varje morgon! haha Jag ska även ta och slänga in deras frallor i ugnen så de har nått mumsigt att äta till frukosten :) 
 
I dag ska Elin och hennes snälla pappa åka till optrikern och kolla ut ett par nya glasögon till henne. Det är tur att Elin har en sån snäll pappa som gör allt för henne.
 
I dag ska jag även kolla upp en nageltid, det är dags nu. Livet kom i vägen! ;) Det är dags för ett nytt set och jag ska köra på transparenta tippar och med glitter på i stället för franskt. Det kommer att bli såå fint!
 (Känner mig lite spontan, vill tatuera mig..haha)
 
 
Sen blir det nog en sväng i stan och glutta runt lite, jag har lovat min käre sambo att inte handla mer...på ett tag.. ;) Vi ska göra ett ryck med MIAMI-resan och lite annat nödvändigt. :) Så det går ju till en bra sak! Sen är jag faktiskt rätt nöjd överlag just nu, jag vill bara fixa till saker hemma. :) Good för me! haha
 
Senare idag så blir det även gymmet för första gången på en vecka pga sjukdom, får se om man kan få tag på kimmen också, det skulle vara najs! Nu börjar även en ny period i träningen, denna del pågår tills 25:e juli så nu är det bara att öka liiite till! ;) Snart är det dags för mer semester.
 
Så i drygt 6 veckor till jobbar jag innan jag är 2 veckor ledig igen och då åker jag och hela min fina familj  iväg till varmare breddgrader och busar i solen! Längtaaar.... Det känns skönt att känna att man kan jobba lite till och beta av lite fler mål innan man kan luta sig tillbaka i solstolen och släppa ALLT <3
 
 
 
 
kram kram på er!
Hoppas att ni får en fin tisdag! <3
 
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR