Underbara dag! Solning, grillning och bad...

Idag började dagen med sovmorgon till kl 09.30, tack underbara barn för att ni äntligen har lärt er att sova när ni kan! <3 Vi klev upp och fixade frukost och sen så satt vi och åt läänge, så skönt att inte behöva stressa iväg någonstans.
 
Efter det så har det varit full rulle, det blev mer eller mindre en repris av gårdagen och jag trodde många gånger att jag bryta ihop. ^^, Men trots stora vattenpölar på trägolvet i vardagsrummet(!!), trots och annat trevligt så har ännu en underbar dag passerat... :)
 
När solen visade sig igen så packade jag en väska och gick ut i solen så skönt att bara få vara en stund! :) Sen fick jag ett ryck och tog med mig sambo och svärfar och inhandlade allt man kan behöva i grillväg, jag vägrar att äta husmanskost inne när det är sol ute, det är sommar och jag är ledig! Så grillning fick det bli! ;D
 
 
 
 
Utöver det så har barnen åkt iväg med sin pappa och med sina kompisar och badat och tagit ett kvällsdopp! :) Supermys!
 
 
Imorgon så ska barnen få äran att städa sina rum, man måsta vada sig igenom för att komma till dörren... Antar att det är enbart därför som de nu endast leker utomhus, trots att det blåser och är lite gråa moln på himlen! ;D Sen ska vi fixa med lite annat och busa ute såklart! ;)
 
Nu blir det film i soffan med bejb, jag har längtat hela dagen! <3
 
kram kram
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR