Dagens konsultation....

Förmiddagen spenderades hemma i lugn och ro, bloggade lite, googlade, kollade runt och drömde.. det är underbart att bara få vara! ;D Strax efter 26 så åkte jag in mot stan och passade på att kika runt lite där, det är verkligen supermysigt nu. All julbelysning är tänd, skyltfönstrena är piffade och det säljs brända mandlar och canderade äpplen.. mm, jul..i love it! ;D
 
Jag tog en liten promenad bort till Stockholms beauty center. Det ligger typ längst upp i backen på Drottninggatan om man går från centralen och bort mot Zara, pub och sen upp mot beyond retro. Det är så märkligt att jag aldrig har reflekterat över att det är just den salongen som ligger där, man har ju gått förbi en massa gånger.. så knäppt! :)
 
 
Uppe i väntrummet är det lagom stort så det känns personligt, och det var så varmt och mysigt! Man kan liksom komma in och stänga bort den kalla världen där ute och koppla bort och av helt. Lulu är så varm och lugn som person och man får verkligen fullt förtroende för henne, hon är ju bäst på det hon gör och det märks.
 
I dag så pratade vi mest igenom allt, hur det fungerar, vad det är man gör, tiden efter och så där. Den vanliga tekniken bygger på att man tatuerar små hårstrån och skuggar fram ett nytt bryn eller ändrar den befintliga formen på de man har.
 
Den nya 3D-tekniken gör istället så att skillnaderna mellan dina egna strån och tatueringen är nästan obefintliga. Med den här nya metoden skapas tunna fina streck som ser ut som befintliga hårstrån, det ger alltså ett mer verklighetstroget resultat som inte alls ser lika hårt och ritat ut :)
 
Jag kommer även att satsa på en lite mer fylligare form utan att det blir nått överdrivet! haha ;D
 
Här är en suddig förstoring med något tjockare form. Min kropp är ju två helt mongo vad det gäller olika kroppshalvor och jag fick en liten genom gång av hur det kan skilja sig så nej, det är inget ovanligt! haha Men mitt  ögonbryn till vänster ska ju bli lite tjockare i nederkant och sen kommer jag att vilja runda av dem lite mer i slutet så de inte går lika långt ner. :)
 
 
Min form typ innan... inte så jätte stor skillnad, men tunnare och mer böj. Nu kommer de att bli fylligare och ta slut snabbare längst ut.
 
 
 
På själva behandlingsdagen så ska man komma ca 20 min tidigare och få på bedövningssalva. Sen ritar man upp själva brynet och ändrar formen i ca 60-90 minuter och sen gör man själva brynet. Så man har gått om tid på sig! ;D
 
Om det är lite fler som är intresserade och som hör av sig här i kommentarsfältet så kanske jag till och med ser till att ordna en rabattkod till er! Kom ihåg som sagt att det nu även går att dela upp det om ni nu skulle vilja det. Men det är något som du och Lulu i så fall bestämmer på plats :)
 
kram på er! <3
 
 
 
Gisela

De där är något som jag med skulle behöva göra, mina två ögonbryn ser jätteolika ut. Vad kostar det ca?:) Kul!:D har aldrig riktigt tänkt att de går att göra, man har hört om det men sen inte tagit tag i det. Lycka till, kramar

Svar: Där får du hjälp att komma fram till en form som fungerar för dig och så jämnar man till och fyller i där de är olika. Det varierar lite i pris beroende på vart man gör. Jag har sett bekanta som har gjort vanliga ögonbryn (tatuering, ej 3D) för 2000 kr och det resultatet hade jag inte rekommenderat. Sen har jag sett för 3500 kr med 3D men jag känner inte samma förtroende. Och där jag tänker göra kostar det 5000 kr.
Men de har som sagt börjat med delbetalning. Så då betalar man 1500 kr vid tatueringstillfället och resten sen fördelat på 6 månader, om man så vill.

Det är super smart och smidigt!
Kram kram
Linda Mark

Gisela

Det låter hur bra som helst, blir till att boka in en Sthlms resa efter jul. Detta är något som jag måste göra, håller det livet ut eller måste man fylla i eftersom?:)

Kram

Svar: Det håller i 1-3 år och sen efter 3-6 veckor så gör man ett återbesök och fyller i eventuella luckor eller korrigerar lite form om man känner att det behövs. Och sen kan man även göra som en påfyllning. Och det är om det har börjat att tunnats ut men formen och allt är ju kvar. Då fyller man i lite till men då kostade ju inte det lika mycket Heller.
Kram
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR