Dag 03- Betydelsen av mitt bloggnamn...

Namnet är då "Nothing lasts forever"... och det är en tatueringstext som jag har i nacken/ryggen..
 
 
Det kan vara väldigt pessimistiskt om man vill, men för mig är det helt tvärt om! :) Det var antingen den tatueringen eller att skriva in 10 andra små texter, denna mening tar upp alla de texterna i en.

Tatueringen står för att ALDRIG ta något eller någon förgivet. Min mamma dog när jag var 5 år, efter det så har jag varit mer rädd om folk jag bryr mig om. Att ha i bakhuvudet att alla inte alltid kommer att vara här gör så att jag värnar extra mycket om de jag bryr mig om, jag hör av mig oftare m.m. Det behöver inte ha med dödsfall att göra, men en vänskap som man inte vårdar och värnar om kommer att vissna och kan förloras.

Om man brinner för nått här i livet och verkligen älskar att göra en viss sak så ska man göra det så mycket man bara kan. Dels så mår man bra av det, men det kan också komma en dag då man är med om en olycka och man kommer aldrig mer kunna göra det man älskar mest av allt. DÅ kommer man ångra sin och önska att man hade gjort det mer. Så gör man det mesta av sin tid och fyller den med sådant man älskar (live to the fullest), så har man inget att ångra sen... Man gjorde liksom allt man ville göra, det man ångrar är det man inte gjorde eller vågade att göra...

Det handlar om dagarna och minutrarna och dagarna som går varje dag... (cape diem) De kommer aldrig mer igen.. Varför då jobba på ett jobb som man inte trivs på eller vara med människor som får en att må dåligt eller som tar energi av en? Varför slösa bort sin tid med att kolla på tv om ens riktiga dröm är att bli grymt vältränad eller bli fotbollsproffs? Tv-tittandet kommer inte att hjälpa dig att nå till mål. Därför är det också viktigt att man kollar tillbaka på sig själv och frågar sig, "vad har jag gjort idag/denna vecka/ denna månad för att nå mitt mål?" därefter måste man agera och hoppa på rätt spår igen... Ingen annan kommer att uppfylla dina drömmar åt dig.. :)

Det kan mycket väl handla om sin partner... För vad händer med alla de par som tar varandra för givet och inte visar uppskattning ofta? Jo, man får höra efter 20 år tillsammans "att vi växte ifrån varandra"....Och det vägrar jag! Det finns inget som heter så! Är man aktiv i sitt förhållande och värnar om relationen så ser man om det börjar gå galet eller om ens partner bär på något. Det är viktigt att man pratar, skrattar och gör saker tillsammans. Så utgår man ifrån och tar för givet att "vi kommer alltid att vara tillsammans", ja, då kommer man antagligen inte det. Men är man medveten om att saker och ting kan förändras, då är man mer alert och ger alltid lite extra. Det är så man håller i det långa loppet...

Så, det är vad min tatuering och mitt bloggnamn betyder!  :)
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR