Klart! :)

Nu är lägenheten färdig städad, ugnen är ren och det ligger inget kvar i tvättkorgen! :) Jag har även hunnit vecka och styrkit farfars gardiner, två hänger redan och nu är det två kvar och de åker upp och fållas imorgon! :) Jag har även slagit in alla paket, allt till lilla Elina och allt till Ella, skönt!
 
Elina får väl mer eller mindre en ny garderob, men det förtjänar hon! ;) <3 Så nu är det en tuff och söt liten tjej som är klar för hösten! Jag glömde självklart bort att fota allt men jag kan nog ordna nån "live"-bild sen! ;) Men tills dess får ni nöja er med lite H&M bilder! <3 
 
 
Det som inte är med i kollaget är ett till par gråa och ett par rosa leggings, ett 3 pack med strumpor i neutrala färger och två par lite tjockare hello kitty sockor, två vita och långärmade bodys och den finaste mössan jag någonsin sett så klart! <3 Underbar med ugglor på och rosa fleece inuti! <3 :)
 
Sen hittade jag även ett par skor på jobbet som är den enda modellen vi har i storlek 19, ja och än är hon inte ens där! Men med sulor och tjocka strumoer så går allt, nu slipper hon leka i sandlådan i strumpor! <3 ;) Medans jag letade runt så slog det mig hur mycket coola babyskor vi har, hur coola är inte dessa?!
 
 
När jag skulle packa ner allt att så märkte jag att det var en del... haha! Men det kommer att gå åt! ;D 
 
 
kram kram
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR