Årets semesterresa är nu bokad och klar!

 
I år prövar vi på Turkiet för första gången! Vi åker den 5 augusti och är då framme kl 11.45 i Turkiet. Sen så åker vi hem den 12 augusti och så har vi alla tid till att landa och inte minst barnen! Ella ska ju börja i ettan och Elin börjar i trean! :) När blev ni så stora får jag fråga?! :) <3
 
 
 
 
Då hinner tjejorna fira sin lillasyster som också fyller stor och vi hinner att träffa dem en massa innan och en massa vid semestern! :)
 
Vi kommer att bo på ett stort All inclusive hotell med en massa vattenrutchkanor och en massa stora pooler. Så barnen kommer nog att få ha fullt upp för att hinna med allt! Sen ligger det nära till standen också vilket är skönt också. Efter Egypten resan vi gjorde förra sommaren med barnen så fick vi verkligen upp ögonen för hur himla smidigt det faktiskt är.
 
Barnen blir mer självständiga i sig själva och kan hjälpa sig själva lite mer och sen att det fanns så att man kunde äta lunch på stranden och slippa behöva kånka med allt och alla barn tillbaka till hoteller igen bara för att äta, det var också guld! :)
 
Har ni hunnit bokat något än? Vart åker ni år? :)
 
kram kram
Idige

Turkiet va toppen bra när vi va där för 2 år sen. Varmt o skönt o inte så lång flygtid. Jätte god mat :) ni kommer ha det super!!

Amanda

Åh vad härligt :) Jag drar faktisk till Turkiet nu på lördag. Det blir en "pree-vacation" innan den riktiga börjar i sommar, ska bli så skönt att komma bort. Kram!!

Svar: Ja, juste vet gör du ju! :) det känns lite stört att vi om ca 2 veckor har varit hemma i 2 månader efter vår miami resa…jag var nog utvilad i 3 dagar efter den resan..haha det känns i alla fall inte längre. Drömmer mig bara bort om dagarna! haha
Jag tog en sån vecka vecka 26 förra året men då var jag vara hemma och tog det lugnt. Skulle jag göra om det så skulle jag nog också åka iväg någonstans för den veckan hemma var ju värdelös om man ska se det till lugn i själen! haha

kram kram
Linda Mark

Vi åker till franska rivieran i juni :) kram <3

Svar: Åh vad mysigt! :) det är tydligen så himla vackert där! :) kram
Linda Mark

ulrika

Nä fy för mej har tänkt så många gör att svara på ditt mejl!
Men livet har så fint kommit emellan 😕

Så härligt, Turkiet är toppen även med barn!

Vi sitter med planering inför vårt bröllop i juli så känns som alla andra planer hamnat lite i skymundan haha

Nä ja ska ta mej i kragen och svara nu.

Kramar och njut dagen fina du.

Svar: Haha det är ingen fara. Svara när du hinner eller kommer på det. Annars blir det ju bara stress av det hela! :) när började ni att planera bröllopet? Grattis! Du så berätta allt om det! :)
Ja vi får se nu hur turkiet är nu.. Vi gillar att pröva nya ställen när vi kan, även om vi har en massa guld ställen också.

Kram kram
Linda Mark

Hej Linda,

Låter fantastiskt med Turkiet, skønt att ni får lov att ta med er barnen dit så då får lite semester och kul också! :)

Trillade in hær av en hændelse och blev vældigt tagen av det du berættade om er familjesituation, ska læsa vidare så jag får en med tydlig bild.

Kæmpa på oavsett, uppskattar att du sætter barnen i førsta rummet! :) De ær det viktigaste!!

Ha en fin dag,

Och eftersom du frågade så kan jag berætta att jag och min sambo (vi har inga barn ænnu) ska på en 6 veckors resa till Brasilien under fotbolls VM, avresa 9juni, længtar ihjæl mig! :)

Kram på dig!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR