Do it with passion or not at all...

Tröttare än döden är jag just nu och hungrig som ett as. Det beskriver min vardag rätt så bra just nu. Men har man mål så har man och det är ju belöningen för allt slit man lägger ner nu. Men det kommer att vara såååå värt det sen! ;)
 
Idag har jag hunnit med så jävla mycket! Jag är så himla nöjd för en gångs skull. Så imorgon är det del 2 kvar och sen börjar jag lite tidigare imorgon samt att vi bara jobbar till 18 så det kommer att bli så bra så! :) Idag fick vi på påskägg på jobbet och jag ska snart börja nalla ur det för jag är så hungrig att jag dör just nu ha ha! Och än är det en bit kvar hem! :) 
 
 
Just nu så känns det fruktansvärt lockande att lägga mig på soffan och kolla på house of Cards istället för att ta tag i mitt projekt. Jag kan väl fysiken få måla i helgen när jag är ledig...?! Jag ska hinna äta och duscha och sova idag också innan jag ska sätta mig på tåget imorgon kl 9, vill helst hinna äta frukost innan det också för annars så kommer jag att avlida på tåget och det skulle vara ytterst tråkigt då jag har en massa på jobbet som jag måste fixa med. 
 
Jag får se hur det blir med det hela.. hmm... hinner man inte så hinner man inte. Det är något som jag försöker att få in i mitt huvud för i år. Man kan inte vara överallt och det är inte alltid att allt hinns med på en gång, så är det.
 
Kram kram och god natt i förväg.
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR