What a day...

Idag var det motigt som bara den att behöva lämna min fina familj hemma för att åka till jobbet. Elin skulle även prompt med och jobba! haha Jag förklarade att jag jobbade sent idag, "men då skulle ju pappa bara kunna komma och hämta mig vid typ 16 eller nått!" Haha ♡ Goa unge! Du kommer att få jobba så mycket ändå hos mig! ;) Men vid nästa möte så ska jag försöka att få med henne.
 
Idag har pappa och barnen hämtat ut Elins nya glasögon, dem har busat hos Jenny med alla hundarna och Elina och sen så har dem varit på vårdcentralen. Det fick ju minst sagt spännande resultat.
 
 Inte oväntat alls faktiskt, men det är ju bara så himla roande med folk som gör allt i sin makt för att framställa andra som dåliga och som skyller ifrån sig allt och aldrig ser sin egen del i nått. Jag har tyvärr lite för mycket såna runt mig just nu.
 
Nu har vi nog varje kräm från apoteket här hemma så vi smörjer och smörjer och båda barnen är så himla mycket bättre i huden. Det är så märkligt att det tydligen kliar mindre när dem är här. Ja, det måste bero på vårt tvättmedel. Det måste vara det...Ha ha  
 
Och hela den biten är också ett intressant resonemang men det orkar jag inte gå in på nu. Det roar vi oss med på jobbet istället! Haha
 
Nu ska jag hem och mysa vidare! ♡
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR