Aktiviteter hos oss än så länge...

Vi gillar att hålla på och fixa när vi är lediga, ja eller all ledig tid vi har faktiskt. Det är sällan vi sitter framför ett tv-program och slavar utan vi fixar eller umgås och spelar spel tillsammans. Många menar att man aldrig hinner något, en rolig fråga till dem var hur många tv-serier de följde och redan där har man svaret. Sen ska man ju givetvis kunna koppla av med nån serie på kvällen men vissa kollar ju på tv från att dem kommer hem tills att de ska sova ungefär, då är det inte så konstigt att tiden inte räcker till.
 
I dag gick vi upp i bra tid, jag är fruktansvärt rastlös numera och hatar att ligga och dra mig på morgonen. Dels så jobbar jag inte just nu så jag behöver inte lika lång återhämtning, sen får jag så ont i ryggen av att ligga mjukt så jag går hellre upp direkt.
 
Just nu så är det ett antal projekt igång i hemmet. Barnen pysslar i köket och pappa-robin är stand-in-lekfarbror idag då jag MÅSTE få tid till att bara få ta tag i sovrummet. Sen är barnen annorlunda med oss två. Med mig så vill dem visa och berätta och jag ska komma och kolla ofta, och med pappa så sköter dem sig själva i timmar utan ett knyst..? haha Under tiden som dem då sköter sig själva så pysslar han i badrummen med lister och foder, det blir sååå snyggt! :)
 
 
 
 
Jag har som sagt i dagar försökt att komma loss från allt annat som tar tid så som tvätt, matlagning, bråklösning och ärenden för att kunna lägga fullt fokus i sovrummet och rättare sagt min garderob. Men mycket av det är mitt fel då jag hellre ser till att leka med barnen och att övriga delen av hemmet är i fas. Samt att barnen och sambon har tvättade kläder efter resan, än att jag ska hinna med mitt eget. Sån är jag; alla andra först, sen mitt.
 
 
 
 
 
 
 
Men nu är alla högar borta, papper är sorterade, hudvårds-lådorna är rensade och gammalt är kastat. All tvätt från resan hänger på sin plats, sängen är nybäddat, alla ytor är dammade, hela garderoben är avtorkad och rummet är dammsugt och skurat. Alla lillebrors kläder är sorterade i stort och smått och sånt jag inte kan ha längre är på väg ner i källaren! :) Allt ligger på sin plats med andra ord och jag hittade minst 50 toffsar till Elin! ;D
 
Nu ska jag ner till källaren med en massa saker och sen så ska jag fota allt som ska säljas *phuue*. Men det blir ju så när barnen har en massa kläder! ;) Sen blir det middagsplanering och väskpackning för oss alla innan vi lägger oss ikväll.
 
kram på er! <3NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR