Äntligen jobbdag!

Eftersom att jag sällan får vara ledig på mina lediga dagar så kan jag ju lika gärna jobba. Under kvällen så har det trillat in mer pengar för försäljningar och det känns förjäkla skönt att ha gjort sig av med saker som inte används samtidigt som man har närmare femsiffrigt extra på kontot.
 
Med tanke på att jag inte har gjort nått annat de senaste månaderna än att ha sett till att barnen har allt de behöver så kanske man ska ta och unna sig själv nått denna månad? 
 
Självklart så är jag för snål mot mig själv, huvudsaken är i alla fall att barnen har allt de behöver så klarar jag mig alltid. Att elin ringer och är ledsen då det inte finns stövlar hemma när hon ska till skolan på morgonen, det skär i hjärtat.
 
Idag är det ös regn igen och tur då att det finns "pappakläder" att gnälla över. Ja, för annars så hade de ju varken haft vanliga skor eller stövlar på fötterna! Tänk att tack är så svårt att få ur sig nån gång ibland?...
 
Nu blir det jobb till 19 och mys på jobbet med kollegorna. Hoppas att det finns 100 saker att syssla med för jag är laddad till tänderna! :)
 
Kram kram och ha en fin dag! 
/ LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR