En lugn dag...

Tröttnade rätt tidigt på att ligga och dra mig då jag var as hungrig och då lillebror är numera ett proffs på kullerbyttor.  Så jag klev upp och fixade mysfrukost åt oss alla istället! :) 
 
Efter att ha städat igen så var det dags för spa inne hos Elin igen. Så jag har blivit knådad från topp till tå och barnen likaså.  Ett skönt avbrott på dagen i alla fall.
 
Nu är vi iväg på solsidan och fixar lite jobbsaker, barnen springer runt och äter glass och mofflar godis.... haha 
 
På vägen hem så är planen att kolla in NYA stövlar till elin. Ja, hur kunde jag tro att det skulle vara så enkelt? Dem är ju 1,5 cm större men på nått sätt så smalnar dem tydligen av och är precis... ja, eller som elin säger "dem är perfekta!"... så lesson learned. Perfekt= precis= för liten= gör om gör rätt= hjärnblödning.... haha
 
Jag sparade påsen och allt till (för det är ALDRIG sååå enkelt att köpa stövlar till henne. ..) men den är givetvis borta nu så det finns en risk att dem inte går att lämna tillbaka eller byta alls om det är en bittertant som jobbar.
 
Men heey,  inte första gången som det händer heller med dessa söta små barn. ♡ Man sätter på sig kläderna/sakerna, river av alla lappar och SEN konstaterar man att dem är trånga eller gör ont, iiiiinga konstigheter! ;) haha
 
Hoppas att ni ockdå har en trevlig helg! ♡
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR