Fortsätt simma....

Hej finisar! ♡
 
Hoppas att ni haft en lika grym dag som mig. Allt har gått tipp topp och idag har det gått undan! :) Äntligen känns det bra, på riktigt! Idag är även dagen då jag blev beviljad hel graviditets penning.  Känns skönt men ändå knäppt. Jag vill ju inte ifrån jobbet!  Haha...skulle ha tänkt på det innan.. ;) vi skämtade om det på jobbet här om dagen.
 
Vissa har ju hund med sig på jobbet. Då borde man ju få ha bebis med sig på jobbet också.  Sen med tanke på vårt jobb och hur mycket vi är där och hur lite vi är hemma så borde vi precis som Ericsson och Saab typ ha ett dagis/nattis nere i byggnaden hahaa!  :'D
 
Hur som... så från och med en snar framtid så kan jag så vara hemma och vila rygg och fötter. Jag vet att jag delvis kommer att ruttna om jag inte blir med symaskin och syr mig rik på babynests, dregglisar, haklappar, napphållare, mössor och annat kul. 
 
Så jag kommer nog vilja jobba så länge jag orkar men inte på bekostnad av mig själv. Så vitt jag vet så skulle jag kunna bli sjukskriven på dagen så fort jag bara får en lucka till att träffa min barnmorska igen (skulle gått dit i måndags)... kanske därför jag drar mig? Nej men denna vecka har jag verkligen inte haft tid alls.
 
 
Nu ska jag njuta av min cola och vila ryggen lite.  Man märker att det börjar bli höst nu, nu är det mörkt på kvällarna igen... mysigt. :)
 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR