God morgon! ♡

Att vakna upp till att jag ytterligare har tjänat in 1000 kr till på saker som bara legat gör att det känns liiiiite mer motiverande att kliva upp idag. Fy fan vad jag hatar tidiga morgnar!  Haha Och för varje gång som jag tänkt den frasen så skrattar jag ihjäl mig inombords, snart kommer 05.30 att kännas som värsta lyx sovmorgonen!  :)
 
Klockan ringde strax innan 05 för att ha en chans att vakna till liv. Unnade mig en långdusch igår, tror ni att mitt hår är torrt än? Näh.  Älskar att ha tjockt hår, speciellt när det är 15°c - i lägenheten. Det kommer typ att sitta istappar i håret snart på morgonen. Längtar redan tills jag får känna hur kallt det är utanför lägenheten. 
 
Att det känns kallt och vidrigt redan nu får mig att blicka framåt några månader. Om ca 3 månader så kommer lillen behöva komma ut, har typ dåligt samvete! Förlåt för att vi oplanerade så himla dåligt!
 
Jag ska i alla fall se till att du alltid är varmt och ordentligt klädd. Du ska alltid få sova bredvid mig så jag kan tina bort dina istappar.  Och du kommer aldrig att behöva gå upp tidigare än vad du själv vill. Det är i alla fall det minsta jag kan göra! haha
 
Ska strax gå ner till tåget, ska vara på jobbet redan 07.17 tänkte jag. Ska försöka hinna med det mesta så jag har några fingrar extra fria tills under dagen, det kommer att behövas! Slutar typ lagom tidigt idag också.  Ska unna mig att städa och tvätta hemma sagt försöka få iväg lite mail och betala räkningar. Sen ska jag dricka te och mysa med hjärtis i soffan och lägga mig TIDIGT, det är lyx! ♡
 
Kram på er och ha en fantastisk morgon och dag! 
//Linda
Amanda

Varje morgon sitter jag och dricker mitt morgonkaffe och läser dina nya inlägg! 😊 👍 Hoppas du får en bra dag gumman. 😙

Svar: Vad söt du är! ;) Det lät mysigt med morgonkaffe på jobbet! *phuuue*... haha detsamma fina du! ♡
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR