Ja, vad säger man?

Tillbaka på jobbet. Första dagen och klockan är 19.55 och jag slutade kl 17, har inte hunnit med min rast heller och jag skulle behöva stanna till mitt i natten egentligen. Det är typ som att tiden stått stilla i 3 veckor ;) Men vi har haft mer blandat personal som aldrig har jobbat hos oss än vad vi har haft ordinarie på plats.
 
Än så långe hänger semester-läget i så man är avslappnad, tar inte åt sig och stressar inte upp.  Utan man tar en bit i taget och jobbar sig fram. Sen gäller det så klart att kisa med blicken! Annars så går man ju in i väggen! ;)
 
Imorgon firar vi med att börja kl 08 istället, då bör vi bli klara med det värsta uppe i butiken så jag kan sätta en massa extrapersonal på små fix så jag kan köpa mig tid och packa upp alla 4 pallar med vinternyheter nere på lagret. 
 
Idag gick vi in i gravid vecka 26 och jag mår toppen! Jag var riktigt orolig imorse över hur jag skulle känna mig i kroppen efter idag men jag kan gå och ländryggen sitter kvar. Idag är det 104 dagar kvar tills bebis kommer, 4 dagar kvar tills milstolpen 100. 
 
Idag har jag ringt till FK som nu ringde upp istället för att jag skulle sitta och ruttna i telefonkö, tack! :) Jag lade till mina mumsiga sammandragningar på min krämplista och nu skulle dem rappa på lite med min ansökan. Alla papper hade kommit in som dem skulle också. Ja, nu får vi se hur länge jag ska jobba. 
 
Så som det ser ut nu så känns mammaledighet lite som innan semestern. Man vill ju iväg men man har liksom inte tid för det egentligen för man är inte klar på jobbet. Så som det ser ut nu så skulle jag behöva jobba i 7 år till för att bli klar! Haha
 
Kram på er! ♡NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR