Joråsåatte...

Ja, jag ville ha att göra idag och det fick jag. Helst ville jag ju göra olika saker men jag hann typ inte mer än att fixa till främre delen av butiken samt fixa ett bord. Sen har jag försökt bli klar med det bordet hela dagen samt sprungit som en idiot mellan kassa och lagret.
 
Det har även resulterat i konstanta sammandragningar hela dagen och ont i ryggen. Dagar som dessa, nu i efterhand, så känns det inte alls så tokigt att vara ledig om en månad.
 
Nu när jag slutade så gick jag till Åhléns och köpte lite nytt till lillen i ytterklädsväg. Det är så himla svårt att veta det där. Dels bor vi i Sverige sen så bor vi i Sverige.  Det innebär att det kanske inte ens blir nån vinter eller så blir det, jätte mycket och skit länge! Haha
 
Det är ju dock mer vanligt att folk överklär än tvärt om. Vi kommer ju ha en donkey och har valt en fleece åkpåse till den. Sen kommer han ju att ha kläder på sig och så blev det en fleece overall i början sen köpte jag en lite fluffigare fleece tröja i strl 50-56 samt 62-68.
 
Då kan han ju ha tröjorna ihop med varmare byxor om det behövs och det blir ju inga glipor mellan tröja och byxa heller då han kommer att ha body med byxor under allt. Skulle det sen bli 40°c- tills mars så får jag väl komplettera med en större overall eller en värre åkpåse. Men det återstår att se... haha
 
Fick nu reda på att vi ska ha barnen i helgen. Vilken tur då att vi inte har nått liv och bara sitter och stirrar in i väggen och lätt kan ändra om vårt liv, då vi aldrig vet hur vårt liv ser ut. Ja, elin såg lite snopen/lurad ut när hon fick reda på att de inte skulle få vara hos oss på ytterligare 2 veckor till.
 
Men det är ju bara dem som det drabbar hårdast så det är inte så himla noga....de kommer tydligen att förstå sen när dem blir äldre om varför de aldrig fick vara med sin älskade pappa. Trots att det är det enda de vill i hela världen. 
 
Nu ska jag hem och se om internet vill fungera så jag kan maila iväg en massa kläder. Sen ska jag VILA och dricka te! ♡
 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR